Светлана Сотирова, Психолог, Психотерапевт, Варна | Супердок

Светлана Сотирова

Психолог, Психотерапевт

Варна

· 20 - 25 години опит
Най-ранен свободен час
утре в 10:30

Светлана Сотирова е психолог и психотерапевт във Варна с над 20 години опит. Извършва индивидуално и семейно консултиране, психодиагностика и професионален подбор, управление при кризи и кризисна интервенция. Лектор и преподавател на теми като: устойчивост на стрес, разпознаване и разбиране на реакции на стрес, психосоматика, синдром на професионалното изпепеляване, първа психологическа помощ при критични ситуации, овладяване на гнева в конфликтни ситуации, управление и контрол на емоциите, емоционална интелигентност като способ за изграждане на успешен модел на поведение.

Образование

Завършва специалност Психология в Медицински университет София през 1991 г. От 2012 г. е сертифициран обучител от SOCOPOL. През 2010 г. преминава обучение Мотивационно интервюиране - първа и втора част към Български институт по зависимости.

Допълнителни квалификации

- Участие в 7-th International Training Seminar of Positive Psychotherapy in Wiesbaden, Германия;
- Обучител в специален курс за обучение на дознатели за работа с непълнолетни и малолетни участници в досъдебното производство с основна тема: "Разследване на престъпления, извършени от непълнолетни";
- 2010 г. - Курс Когнитивно-поведенческа терапия при хипохондрия, при обсесивно-компулсивно разстройство и при прости фобии;
- 2014 г. - Курсове Новият полицейски Лидер, Лидерски стил и мотивация и Подбор и кариерно развитие.

Биография

От 1993 г. до 2016 г. Светлана Сотирова работи като психолог, Началник на група към Институт по психология на МВР София. От 2015 г. е психолог и психотерапевт към екипа специалисти на Психологичен кабинет S.O.V.A. Варна.

Повече информация
sovapsychologist.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 мнение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

Психологичен Център S.O.V.A.

Варна · ул. Александър Дякович 45 · Телефон: 0895763555

Работи с деца
Цени
  • Индивидуална консулт./терапия 50 лв.
  • Семейна консултация/терапия 50 лв.
  • Консултация на двойка 50 лв.
  • Детска консултация/терапия 50 лв.