Д-р Стоянка Георгиева

Лъчетерапевт

София

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час: Утре в 9:00

Д-р Стоянка Георгиева е лъчетерапевт в София с над 29 години медицински опит. Професионалните ѝ интереси са в сферата на комплексното лъчехимиолечение на рака на маточната шийка, към триизмерната комформална радиотерапия, НРV- вирусите и човешката канцерогенеза, както и към рака на млечната жлеза - комплексно лечение, роля на лъчелечението, хормонотерапията и клиничното приложение на стандартите за лъчетерапия. Д-р Георгиева не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1994 г. и има придобити специалности Спешна медицина и Лъчелечение.

Квалификации
  • Участие в целия процес на лъчетерапия на онкологичните заболявания с линеен ускорител Електа;
  • Член е на Републиканско медицинско дружество Онкология, Българска асоциация по радиология и Европейска асоциация по терапевтична радиология и онкология;
  • Курсове на ESTRO в Букурещ и Прага;
  • Публикации в наши и чужди медицински издания, както и участия с доклади на конгреси в страната по проблемите на рака на шийката на матката и НРV вирусите като етиологичен фактор на някои ракови заболявания.
Биография

От 1995 г. до 2002 г. д-р Георгиева е била лекар в ЦСМП София, а от 2003 г. до 2008 г. е работила в Клиниката по лъчетерапия на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ. От 2008 г. до 2010 г. е лъчетерапевт в Клиника лъчелечение към СБАЛО София. От 2010 г. практикува в Отделение по лъчетерапия на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. Към момента е част и от екипа специалисти на ДКЦ Софиямед.

Допълнителна информация
hospitalsofiamed.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

ДКЦ Софиямед - Люлин

София · ж.к. Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру 23 · Телефон: 024650003
javascript loading...
Важна информация

Задължително регистрирайте своя преглед на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Алианц Булстрад Живот България Иншурънс Групама Дженерали ДЗИ Евроинс ЕЗК (ЕЗОК) ЖЗИ Съгласие Уника Фи Хелт