Д-р Станко Клисарски, Изследване, Манипулация, София | Супердок

Д-р Станко Клисарски

Изследване, Манипулация

София

· Под 5 години опит
Най-ранен час: Днес в 14:30

Д-р Станко Клисарски е лекар в София с интереси в сферата на клиничната дерматология и дерматохирургия. Извършва кожни биопсии, криотерапия с течен азот на кожни образования, мезотерапия на коса и лице, евакуиране на були и кисти. Д-р Клисарски не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2021 г. Към момента е лекар-доброволец в Клиника кожно венерически болести към Военномедицинска академия София.

Квалификации
  • Публикации в български медицински списания;
  • ICH-E6 (R2) GCP Investigator Site Personnel Training;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в конгреси и семинари по специалността.
Биография

Д-р Клисарски е провел стаж в МБАЛ "Св. Иван Рилски" Дупница и е бил сътрудник подготовка на информационни ресурси за раздел Медицинска козметика към научноинформационен център Българска енциклопедия на БАН. Работил е като помощник-фармацевт и е бил здравен асистент в Отделение Covid-19 към МЦ НКБ (Национална Кардиологична Болница) София. Работил е в Аджибадем Сити Клиник Младост и Пета МБАЛ София. Към момента е част от екипа специалисти на МБАЛ Европа и МЦ Еврохелт София.

Допълнителна информация
bolnicaevropa.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МБАЛ Европа и МЦ Еврохелт

София · бул. Пенчо Славейков 2 · Телефон: 0888994776
javascript loading
Важна информация

Моля, пациентите, които са за биопсия, да отбележат това в бележки към резервация и да изберат причина за преглед: медицинска процедура. Носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.