Д-р Станка Павлова, Вътрешни болести, Ревматолог, Пловдив | Супердок

Д-р Станка Павлова

Вътрешни болести, Ревматолог

Пловдив

· Над 30 години опит
Най-ранен час: Утре в 8:00

Д-р Станка Павлова е специалист ревматолог в Пловдив с над 30 години опит. Извършва ревматологични консултации, профилактични прегледи, диагностика и лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат, костите, ставите и мускулите. Д-р Павлова не преглежда деца.

Healee
Д-р Павлова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1989 г. Своите специалности Вътрешни болести и Ревматология придобива през 1998 г. и 2019 г. Има магистратура по здравен мениджмънт.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

В периода от 1990 г. до 1992 г. д-р Павлова практикува в Хисаря. От 1992 г. до 2005 г. е Началник отдел Здравеопазване в община Хасково. От 2010 г. работи в МБАЛ "Св. Мина" Пловдив, а от 2012 г. е била управител на Специализираната болница за рехабилитация в Лъки и има богат опит в диагностиката и лечението на ендокринни заболявания и редукцията на теглото. Към момента д-р Павлова е част от екипа специалисти на МЦ 6 Пловдив.

Допълнителна информация
dkc6.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
5 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Разкошен лекар ,внимателна ,отзивчива ,любезна ,обстойна . Обяснява подробно. Интересува се от всяко едно заболяване, разяснява и насочва. Благодаря на доктор Павлова !!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
За съжаление чаках 2 часа и така и не успях да я дочакам. Часът ми беше в 8:40. В 10:40 на регистратурата ми казаха че щяла да дойде след малко. Много несериозно отношение.
Лечебното заведение отговори на тази оценка
Доктор Павлова е прекрасен човек и лекар! в
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Чакахме доктора цели 50 минути при положение, че тя отдавна трябваше да е на работното си място. Когато най-накрая реши да се яви, най-безгрижно ме пита дали ще влизаме в кабинета.. Никога повече. Не си губете времето.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много внимателна. Изслушва пациента. Прави цялостна оценка на здравословното му състояние. Ако е необходимо го консултира и с лекар от друга специалност. Назначава всички изследвания и след това лечение. Останах много доволна. Препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отличен специалист!

Запази час

МЦ 6 Пловдив

Пловдив · ул. Иван Вазов 59 · Телефон: 032275700 · 032275701
Работи с НЗОК
javascript loading
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Healee

Направи онлайн консултация с

Д-р Станка Павлова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com