Соня Захова, Психолог, София | Супердок

Соня Захова

Психолог

София

Най-ранен свободен час
четвъртък в 15:00

Соня Захова е специалист психолог в София. В практиката си използва психотерапия: интегративeн метод на работа, обединяващ съвкупност от специфични отношения в единен, специализиран подход към човека. Извършва психологични консултации – поставяне на актуални проблеми и разкриване на възможности за работа по тях, както и психодиагностична оценка на юноши и възрастни пациенти. Провежда тестове за оценка на възприятията, диагностика на нарушения, свързани с когнитивните функции (памет, внимание, концентрация, езикови умения), диагностична беседа, дискусия, наблюдения, интервю, анкети и др.

Образование

Завършва бакалавърска степен по Психология и магистърска степен по Криминална психология в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Има придобита и магистърска степен по Клинична психология в СУ "Св. Климент Охридски".

Допълнителни квалификации

- Преминати курсове по Конгнитивно-поведенческа терапия, Психодрама, Психотерапия, Обучение по психодиагностика и Първа психологична помощ и психосоциална подкрепа;
- Участие в VIII-ми национален конгрес по Психология, VІII-ма Национална конференция по психотерапия "Идентичност и различи" към Българска асоциация по психотерапия през 2015 г. и III-та Научна конференция с международно участие "Психологията – традиции и перспективи" през 2015 г.

Биография

Соня Захова е практикувала в Психиатрична клиника към Военномедицинска академия, Български институт по Зависимости, MБАЛНП по Неврология и психиатрия "Свети Наум" София и Институт по психология към МВР София. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ АмериМед София.

Повече информация
amerimed.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

МЦ АмериМед

София · бул. Александър Малинов 80А · Телефон: 028840010 · 0877262061 · 0883776670

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.