Д-р Снежина Лазова, Педиатър, Детски пулмолог, София | Супердок

Д-р Снежина Лазова

Педиатър, Детски пулмолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час
В момента няма свободни часове

Д-р Снежина Лазова е специалист педиатър в София с над 10 години опит. Професионалната й експериза обхваща, както общо педиатричната патология, така и диапазона от заболявания на дихателната система в детска възраст, с фокус върху бронхиална астма и атопия при деца, функционално изследване на дишането (спирометрия, тестове за бронхиална обратимост, бодиплетизмография), хронична влажна кашлица, дисфункционално дишане и различните форми на респираторни инфекции.

Healee
Д-р Лазова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 2008 г. Своите специалности Педиатрия и Детска пулмология и фтизиатрия придобива през 2013 г. и 2020 г. През 2017 г. защитава образователна и научна степен "доктор" с дисертационен труд на тема: “Клинично значение на функционалното изследване на дишането и атопичния статус при деца с астма”. Също през 2017 г. завършва магистратура “Здравен мениджмънт” в Медицински университет София, Факултет по обществено здраве, а през 2020 г. магистратура "Управление на клиничните изпитвания".

Квалификации
  • Европейско свидетелство за извършването на спирометрия, Интерпретация на тестване на белодробна функция, Референтни стойности на теста за детска белодробна функция, Плетизмография на тялото;
  • Член на Български лекарски съюз, Българска педиатрична асоциация, Асоциация по детска пневмология, Българско дружество по белодробни болести, Европейско респираторно дружество, Европейска асоциация по алергия и клинична имунология;
  • Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.
Биография

След своето дипломиране д-р Лазова започва работа като специализант в Клиника по педиатрия на МБАЛ "Токуда" София. От 2011 г. до 2018 г. работи в Клиника по педиатрия на УМБАЛ "Александровска" София, където заема последователно длъжностите на редовен, задочен докторант, лекар-ординатор, специализант по детска пневмология и фтизиатрия и хоноруван преподавател към Катедра по педиатрия на МУ София. От 2018 г. до момента е част от екипа на Отделение по педиатрия към УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" София. От 2019 г. работи и в МЦ "Инспиро". Владее английски и гръцки език.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
5 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Безкрайно отдадена на децата, които лекува! Помни забележителни подробности, отнася се с внимание към всеки детайл, за да даде адекватна диагноза и лечение. Благодаря на д-р Лазова детето ми НЕ беше хоспитализирано, както други искаха, а се излекува вкъщи за 2 дни! Оставаме нейни пациенти завинаги!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително грижовно, професионално и човешко отношение и при прегледа, и при комуникацията с д-р Лазова!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително човешко и професионално отношение.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Видео консултации

Д-р Лазова провежда видео консултации през приложението Healee .

error
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултации с д-р Лазова в приложението Healee.

МЦ "INSPIRO"

София · ул. Петър Протич 4 · Телефон: 0878679898

Работи с деца
error
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Healee

Направи онлайн консултация с

Д-р Снежина Лазова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com