Д-р Славчо Тодоров, УНГ, София | Супердок

Д-р Славчо Тодоров

УНГ

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час: четвъртък в 13:20

Обща информация

Д-р Славчо Тодоров е специалист по УНГ болести в София с над 35 години опит. Извършва диагностика и лечение на заболяванията на ушите, носа и гърлото от различен произход (възпалителни, алергични и травматични), отоскопия, риноскопия, фарингоскопия, индиректна ларингоскопия, спиране кървене от носа с предна тампонада, отстраняване на чуждо тяло от носа и ухото, инцизия в областта на външния слухов проход и др. През последните години се занимава основно с диагностика и лечение на онкологичните заболявания в оториноларингологията.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1983 г. Своята специалност Оториноларингология придобива през 1992 г.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз, Национално дружество по оториноларингология и Софийско дружество по оториноларингология;
- Участие в национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

След дипломирането си през 1983 г. д-р Тодоров работи по разпределение в обл. Видин и специализира УНГ болести. От началото на 1987 г. до октомври 1988 г. практикува в УНГ кабинет към ДКЦ 26 София. От края на 1988 г. до 2019 г. работи в УНГ клиника към I-ва МБАЛ София. Към момента е част от екипа специалисти на Клиника по Ушно-носно-гърлени болести към УМБАЛ Софиямед.

Повече информация
hospitalsofiamed.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
бул. Г. М. Димитров 16
Телефон: 0895555444
Избор на по-далечна дата
Неделя
08.12.2019
Понеделник
09.12.2019
Вторник
10.12.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
четвъртък в 13:20
Допълнителна информация:

За извършване на преглед и аудиометрия, моля запазете два последователни часа. Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате.