Д-р Силви Митова-Симинкович, Гастроентеролог, Вътрешни болести, София | Супердок

Д-р Силви Митова-Симинкович

Гастроентеролог, Вътрешни болести

София

· 25 - 30 години опит
Най-ранен свободен час
понеделник в 15:00
Д-р Силви Митова-Симинкович е специалист гастроентеролог в София с над 25 години опит. Извършва гастроентерологични прегледи и лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт и ехография на всички коремни органи - черен дроб, далак, панкреас, жлъчен мехур, ехографии. Д-р Митова-Симинкович не преглежда деца.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1994 г. Своите специалностите Вътрешни болести и Гастроентерология придобива през 2007 г. и 2012 г. През 2016 г. придобива образователно-научна степен "доктор" по специалност Гастроентерология с дисертационен труд на тема "Функционална и биохимична оценка на хроничен панкреатит, панкреасна екзокринна недостатъчност и свързаната с нея ендокринна недостатъчност“.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по гастроентерология, Българска асоциация по ултразвук в медицината, Българска асоциация на хирурзи, гастроентеролози и онколоз, European Pancreatic Club и American Pancreatic Association;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

От 1996 до 1998г. р-р Силви Митова-Симинкович работи като лекар-ординатор в Национална специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация - Овча купел. От 1992 г. до 2002 г. работи в МЦ Лора, а от 2002 г. до 2011 г. е лекар-ординатор в Клиника по Гастроентерология на УМБАЛ Св. Иван Рилски. От 2012 г. до 2018г. работи в Клиника по Гастроентерология на УМБАЛ "Царица Йоанна". От 2018 г. до момента е част от екипа специалисти на отделение по Гастроентерология в УМБАЛ "Софиямед".

Повече информация
hospitalsofiamed.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

ДКЦ Софиямед - Блок 1, Г. М. Димитров

София · бул. Г. М. Димитров 16 · Телефон: 0895555444

Работи с НЗОК
Важна информация

Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате.