Д-р Сава Петров, дм, Ендокринолог, Пловдив | Супердок

Д-р Сава Петров, дм

Ендокринолог

Пловдив

· 5 - 10 години опит
Най-ранен свободен час
понеделник в 14:30

Д-р Сава Петров, дм е специалист ендокринолог и андролог в Пловдив с 8 години опит и научни интереси в областите репродуктивна медицина, андрология, зависимости, диететика и хранене. Извършва диагностика и лечение на състояния и заболявания свързани с хормонални и метаболитни нарушения: захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, затлъстяване, проблеми с репродукция при мъже и жени. Д-р Петров не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 2011 г. и придобива своята специалност Ендокринология и болести на обмяната през 2016 г. През 2017 г. му е присъдена научно образователна степен "доктор" по медицина след защитен дисертационен труд на тема “Ендокринни нарушения при хронично лечение с опиеви агонисти“.

Допълнителни квалификации

- 2015 г. - курс по Ултразвукова диагностика на щитовидна жлеза към Медицински университет Пловдив;
- Участия с доклади и постери в национални и международни конгреси в областта на ендокринологията, репродуктивната медицина, невроендокринологията и сексуалната медицина;
- Член на Българско дружество по ендокринология, Европейско дружество по ендокринология, Европейска академия по андрология, Съюз на учените в България.

Биография

След своето дипломиране през 2011 г. д-р Петров постъпва в МБАЛ Пловдив. През 2012 г. започва работа в Клиника по Ендокринология и болести на обмяната към УМБАЛ Св. Георги Пловдив, а от началото на 2019 г. е част и от екипа специалисти на ДКЦ Св. Георги. Владее английски, италиански и немски език. Д-р Петров провежда и онлайн консултации - може да се свържете с него в приложението Healee.

Повече информация
sv-georgi.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 мнение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

ДКЦ Св. Георги

Пловдив · бул. Васил Априлов 15А · Телефон: 0889810248 · 0889810248

Работи с НЗОК
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. При липса на часове може да се свържете с д-р Петров за онлайн консултация в приложението Healee.

Healee - приложение за връзка с лекар

Направи онлайн консултация с

Д-р Сава Петров, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Започни онлайн консултация

Отвори страницата на лекаря в Healee

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com

Научи повече на www.healee.com