Д-р Сава Петров, дм, Ендокринолог, Пловдив | Супердок

Д-р Сава Петров, дм

Ендокринолог

5 - 10 години опит
Пловдив
Най-ранен възможен час: 18 декември в 13:30
Онлайн консултация

Обща информация

Д-р Сава Петров, дм е специалист ендокринолог и андролог в София с 8 години опит и научни интереси в областите репродуктивна медицина, андрология, зависимости, диететика и хранене. Извършва диагностика и лечение на състояния и заболявания свързани с хормонални и метаболитни нарушения: захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, затлъстяване, проблеми с репродукция при мъже и жени. Д-р Петров не преглежда деца.
Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 2011 г. и придобива своята специалност Ендокринология и болести на обмяната през 2016 г. През 2017 г. му е присъдена научно образователна степен "доктор" по медицина след защитен дисертационен труд на тема “Ендокринни нарушения при хронично лечение с опиеви агонисти“.

Допълнителни квалификации

- 2015 г. - курс по Ултразвукова диагностика на щитовидна жлеза към Медицински университет Пловдив;
- Участия с доклади и постери в национални и международни конгреси в областта на ендокринологията, репродуктивната медицина, невроендокринологията и сексуалната медицина;
- Член на Българско дружество по ендокринология, Европейско дружество по ендокринология, Европейска академия по андрология, Съюз на учените в България.

Биография

След своето дипломиране през 2011 г. д-р Петров постъпва в МБАЛ Пловдив. През 2012 г. започва работа в Клиника по Ендокринология и болести на обмяната към УМБАЛ Св. Георги Пловдив, а от началото на 2019 г. е част и от екипа специалисти на ДКЦ Св. Георги. Владее английски, италиански и немски език. Д-р Петров провежда и онлайн консултации - може да се свържете с него в приложението Healee.

Повече информация
sv-georgi.com

Healee
Платени онлайн консултации от Д-р Сава Петров, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
987123
отвори страницата на лекаря в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
Пловдив
бул. Васил Априлов 15А
Телефон: 0889810248 , 0889810248
Избор на по-далечна дата
Неделя
08.12.2019
Понеделник
09.12.2019
Вторник
10.12.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
18 декември в 13:30
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. При липса на часове може да се свържете с д-р Петров за онлайн консултация в приложението Healee.