Д-р Румяна Ванева, дн, Логопед, Варна | Супердок

Д-р Румяна Ванева, дн

Логопед

Варна

· 20 - 25 години опит
Най-ранен час
сряда в 18:00

Румяна Ванева е специалист логопед във Варна с над 20 години опит в областта. Провежда логопедична терапия на всички видове говорни и езикови нарушения при деца и възрастни: разстройства на артикулацията, говорни и гласови нарушения, нарушения на говоримия език, нарушения на писмения език, разстройства, засягащи математическите способности и логическото мислене, ранно обучение и терапия на множество различни нарушения в детска възраст, терапия на афазия и други езикови и говорни нарушения от неврологичен произход. Има възможност за домашни посещения и онлайн терапия.

Образование

През 1998 г завършва специалност Логопедия с квалификационна степен бакалавър. През 2006 г завършва магистратура със специалност „Диагностика и корекция на лица с езиково-говорни проблеми“ в Шуменски университет "Епископ Константин Преславски". През 2018 г. защитава образователна и научна степен доктор към Катедра „Специална педагогика“ в Шуменски университет.

Квалификации

- Сертификати и удостоверения от завършени обучения и курсове;
- Участвала в проекти и научни форуми.

Биография

От 1998 до 2006 г. Румяна Ванева работи като учител на деца с езиково-говорни проблеми в Логопедична детска градина „Бриз“ Варна. От 2006 г. работи като логопед в Център за подкрепа на личностното развитие - Логопедичен център Варна, където от 2008 г. е заместник-директор. Работи като хоноруван асистент в Медицински университет-гр.Варна. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Клиника Нова.

Допълнителна информация
novavarna.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много, добър специалист с подход към детето, разбиране, внимание и позитивна енергия, препоръчвам
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен професионалист с отношение и подход към детето! Обяснява подробно, отдели достатъчно време да ни разясни ситуацията, да ни успокои и да ни даде съвет. Дъщеря ми на другия ден отново пита за нея и каза, че искала пак да отиде на гости в кабинета.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Клиника Нова

Варна · ул. Вяра 7 · Телефон: 070017340

Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.