Доц. Румен Бостанджиев, дм, Психиатър, Психотерапевт, София | Супердок

Доц. Румен Бостанджиев, дм

Психиатър, Психотерапевт

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час
Утре в 17:30

Доц. Румен Бостанджиев, дм е специалист психиатър, сексолог и психотерапевт в София с над 37 години опит. Практикува в областта на сексологията и двойковата психотерапия. Извършва консултации и психотерапевтични сесии с лица и двойки, в които съчетава възможностите на сексуалната медицина с психотерапевтичния подход (индивидуална и двойкова психотерапия). Доц. Бостанджиев консултира деца.

Healee
Доц. Бостанджиев, дм провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1983 г. и има придобита специалност Психиатрия. Има придобита образователна и научна степен "доктор" и заема академична длъжност "доцент".

Квалификации
  • Специализация по сексология през 1993 г. в Нидерландия и Белгия;
  • Завършено обучение в Първа международна академия по сексуална медицина, проведена от ISSM от 2007 г. до 2008 г. в Оксфорд, Лисабон и Рим;
  • Завършено обучение по Личностно центриран подход, проведено от Американска психологична асоциация в Чехия;
  • Диплома за психодрама терапевт и психодрама водещ от Морено институт в Германия;
  • Член на Българска асоциация по психотерапия, Дружество на психолозите в България, Българска асоциация по сексуална медицина и Международна асоциация по сексуална медицина.
Биография

От 1984 г. до 1999 г. доц. Бостанджиев, дм е преподавател и терапевт в Сектора по сексология към Медицинска академия София. От 1999 г. до 2006 г. е преподавател в Катедрата по психиатрия към Медицинския университет София и в Клиниката по психиатрия, Дневен стационар към Психиатричната клиника на УМБАЛ Александровска. От 1992 г. е гост-преподавател, а от 2006 г. е доцент в Център по хуманитарни науки на Бургаски свободен университет. Към момента развива своята индивидуална практика в Сексологичен кабинет Интеракт София. Владее руски и английски език.

Допълнителна информация
www.bostandjiev.net
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Видео консултации

Доц. Бостанджиев, дм провежда видео консултации през приложението Healee .

error
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултации с доц. Бостанджиев, в приложението Healee. За записване на час за преглед в кабинета, моля използвайте другия календар.

Сексологичен кабинет Интеракт

София · ул. Дойран 9, вх. Б, ет. 7, ап. 18 · Телефон: 0888924369

Работи с деца
error
Важна информация

При консултации, свързани със сексуалното общуване и интимните отношения, значително по-добри резултати се постигат ако в терапевтичните сесии участват и двамата партньори. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Healee

Направи онлайн консултация с

Доц. Румен Бостанджиев, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com