Д-р Росен Георгиев, Ортопед, София | Супердок

Д-р Росен Георгиев

Ортопед

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: 5 декември 14:30

Д-р Росен Георгиев е специалист ортопед в София с над 9 години медицински опит. Интересите му са в сферата на консервативното и оперативно лечение на ортопедичните заболявания от дегенеративен характер: коксартроза, гонартроза, артрозни изменения на ставите, минимално инвазивно ендопротезиране, компресивни синдроми на периферни нерви, травматични състояния при активни спортисти, профилактични прегледи при новородени, ортопедични прегледи при деца и подрастващи, иновации в медицината. Д-р Георгиев преглежда възрастни пациенти и деца и извършва ехография на тазобедрена става при бебета.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2013 г. и има придобита специалност Ортопедия и травматология.

Квалификации
  • Специализирал е в редица реномирани клиники в Ирландия, Англия, Швейцария.
  • Член на Българска ортопедична и травматологична асоциация, European Hip Society, AO Trauma, EFASS, Български лекарски съюз.
Биография

Д-р Георгиев работи в УМБАЛ "Св. Анна" и е асистент към Медицински университет София, където активно се занимава с преподавателска дейност. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Бета Клиник София.

Допълнителна информация
beta-clinic.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
6 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Първото ми впечатление е добро, галантен и с отношение.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
С нетърпение очаквах прегледа,тъй като записаният първоначално такъв бе отменен от чрез настоящето приложение.Впечатлението ми е че д-р Георгиев бе доста разсеян и бързаше вероятно заради възникналото нарушение на графика на прегледите.Написаното в амб. не отговаря на казаното от мен при прегледа
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледът беше много подробен и детайлен. Препоръчвам др Георгиев, личи си че е прекрасен специалист. В клиниката всички са много любезни и се стараят.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Бета Клиник - Черни връх

София · бул. Черни връх 14 · Телефон: 0878923199
Работи с НЗОК Работи с деца
javascript loading
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Налични рентгенови снимки следва да са не по-стари от 6 месеца, а ЯМР - от 1 година. Д-р Георгиев извършва домашни посещения с предварителна уговорка.

Безкасови прегледи със застрахователи
Дженерали ДЗИ