Ренета Величкова, Психолог, София | Супердок

Ренета Величкова

Психолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: Утре в 17:00

Ренета Величкова е специалист психолог в София с над 10 години опит. Провежда индивидуално консултиране и психотерапия за възрастни, преживяващи психологически и емоционални проблеми (депресия, тревожност, синдром на професионална умора, емоционална нестабилност, проблематични взаимоотношения, травма, раздяла, загуба), както и индивидуално консултиране и психотерапия за деца и юноши със смущения в емоционалното развитие (тревожност, агресивност, проблеми в общуването, противообществени прояви, хиперактивност и дефицит на внимание, рисково поведение и др.) и техните семейства.

Healee
Ренета Величкова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва Психология в Софийски университет "Св. Климент Охридски" през 2007 г. През 2009 г. завършва Магистърска програма Клинична психология – психоаналитична перспектива към Нов български университет София.

Квалификации
  • Част от група за супервизия към Център за психотерапия, психологично и психиатрично консултиране "Динамика";
  • Член на Федерация на европейските психодрама тренингови организации (FEPTO);
  • Психодрама асистент към Институт за психодраматични практики ХИРОН;
  • Преминат курс за динамично интервю и арт терапия;
  • Участие в сертифицирани семинари и тренинги на национално и международно ниво на теми, свързани с теориите и техниките на психоаналитичната психотерапия и психоанализата, както и такива, свързани с психичните страдания на личността и психосоматичните проявления на болестта.
Биография

В периода от 2004 г. до 2009 г. Ренета Величкова е стажант психолог в Клиника по психиатрия към Военномедицинска академия (ВМА) и УСБАЛНП "Свети Наум" София. От 2008 г. до 2009 г. е консултант-психолог в Общински консултативен център София. От 2009 г. до 2011 г. е психолог към Фондация "П.У.Л.С." - Център за хора, преживели насилие, Перник. От 2011 г. до 2015 г. е психолог в Център за обществена подкрепа към Институт за социални дейности и практики София. От 2015 г. до 2019 г. е психолог към Фондация "Асоциация Анимус" София. Към момента е част и от екипа специалисти на ДКЦ Асцендент София.

Допълнителна информация
ascendent.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

ДКЦ Асцендент

София · ул. Бачо Киро 47 · Телефон: 029839494 · 0885542079
Работи с деца
javascript loading
Healee

Направи онлайн консултация с

Ренета Величкова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com