Д-р Рената Дюлгерова, Общопрактикуващ лекар, Педиатър, Бургас | Супердок

Д-р Рената Дюлгерова

Общопрактикуващ лекар, Педиатър

20 - 25 години опит
Бургас
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Рената Дюлгерова е семеен лекар в Бургас с над 20 години опит. Работи отлично с деца и с възрастни пациенти. Извършва профилактични прегледи на деца и възрастни, насочване за консултация с друг специалист, първични и вторични прегледи, лечение на редица заболявания, извършва задължителни и препоръчителни имунизации на деца и възрастни, издава различни медицински удостоверения.
Образование

Завършва медицина в Медицински университет Варна през 1996 година. През 2012 г. получава диплома за призната специалност по Детски болести.

Допълнителни квалификации

Член на Български лекарски съюз;
Член на Българска педиатрична асоциация;
Участие в множество научни конференции и семинари в различни области на медицината: “Първична и вторична профилактика на социално-значими заболявания“ - лекционен курс;
"XVI-та национална конференция за ОПЛ и педиатри с международно участие";
35th Balkan Medical Week - Athens, 2018 г.

Биография

В периода от 1997 г. до 2003 г. д-р Дюлгерова работи последователно в различни сфери на здравеопазването (лечебни заведения за болнична помощ - Отделение по Физиотерапия и отделение по Клинична патология). През 2005 г. създава самостоятелна практика за извънболнична медицинска помощ по договор с НЗОК.

Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
ДКЦ 2 - Индивидуална практика д-р Дюлгерова
Бургас
бул. Демокрация 94, ет. 2, каб. 225
Цени:
Първичен преглед: 30 лв.
Вторичен преглед: 15 лв.
Допълнителна информация:

Детска консултация се провежда всяка сряда от 16:00 ч. до 17:30 ч. и часове се записват по телефона лично от д-р Дюлгерова. С предимство се преглеждат бременни и деца от 0 до 12 мес.