Ралица Стоянова, Психолог, София | Супердок

Ралица Стоянова

Психолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен свободен час
петък в 09:30

Ралица Стоянова е специалист психолог в София. Работи отлично с деца и възрастни, притежава опит в консултирането на пациенти със соматични заболявания (онкологични, неврологични, ендокринни) и на деца с нарушения в менталното и емоционално поведение и развитие. Провежда консултации при тревожност, депресивни симптоми, житейски кризи и психо-травмени събития.

Ралица Стоянова провежда и онлайн консултации - може да се свържете с нея в приложението Healee.

Образование

Завършва бакалавърска степен по Психология към Нов български университет София. През 2015 г. придобива квалификация Психодрама-асистент към Институт за психодраматични практики "Хирон".

Допълнителни квалификации

- 2014 г. Курс "Базисни терапевтични умения" към Център за психотерапия, психологично и психиатрично консултиране „Динамика”;
- От 2012 г. - Участие в семинари и обучителни модули към Българско общество за лаканианска психоанализа и Сдружение „Дете и пространство”;
- Психодрама - асистентско ниво;
- Член на Българска асоциация по психоонкология, привърженик и обучаващ се в Българското общество за лаканианска психоаналаиза и Българска асоциация по психоонкология;
- Множество семинари и конференции в областите на интерес.

Биография

След своето дипломиране Ралица Стоянова работи като психолог в „Център за пациента” към Университетска специализирана болница за активно лечение по онкология с възрастни с онкологични заболявания. Работила е като психолог и социален работник в социални услуги за деца, младежи и семейства: Дневен център за деца и младежи с увреждания в Русе, Центрове за настаняване от семеен тип и Център за социална рехабилитация и интеграция София. Била е и доброволец на Гореща телефонна линия за пострадали от насилие към Фондация "Асоциация Анимус". От януари 2020 г. е част от екипа на ДКЦ Вита База 1 София.

Повече информация
vita.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

ДКЦ Вита База 1

София · ул. Драговица 9 · Телефон: 029604950 · 029434398 · 0888991003

Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

При липса на удобни часове може да се свържете с Ралица Стоянова за онлайн консултация в приложението Healee.

Healee - приложение за връзка с лекар

Направи онлайн консултация с

Ралица Стоянова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Започни онлайн консултация

Отвори страницата на лекаря в Healee

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com

Научи повече на www.healee.com