Радостина Серафимова

Психолог, Психотерапевт

Варна

· Под 5 години опит
Най-ранен час: Утре в 10:00

Радостина Серафимова е психолог във Варна, има 3 години опит като психотерапевт. Извършва индивидуални и семейни онлайн терапии за възрастни и деца над 6 години. Терапевтира успешно характерологични разстройства, неврози, тревожности, зависимости, психосоматични заболявания, психози, депресии, стрес, личностно развитие, емоционална нестабилност, емоционална зависимост, раздели/тежки загуби, неувереност, проблеми в семейството, проблеми на работното място и др.

Healee
Радостина Серафимова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва магистърска степен по Психологично консултиране във Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" през 2021 г.

Квалификации

Методика на Психологичната експертиза.

Биография

Радостина Серафимова от 20 години работи като юрист и адвокат, а от 3 години и като психолог. Правото и психологията се съчетават и допълват взаимно. Като правист с дългогодишен опит и психолог по природа, през годините се е сблъсквала и изучавала стотици профили на клиенти, което е обогатило и подплатило с опит сегашната ѝ реализация като психолог.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
5 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Професионалист, обичащ работата си това мога да кажа за Радостина Серафимова! Изслуша ме с голямо внимание, след което получих облекчение! Споделих всяка своя тревога и получих адекватно отношение и терапия! Спазва коректно часовете си! Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Консултацията беше повече от прекрасна. Почувствах огромно облекчение, от което отдавна имах нужда. С нетърпение очаквам следващата ни среща ❤️
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Видео консултацията мина неусетно.Почуствах се окрилен със много положителна енергия.Препоръчвам горещо!Пак ще си запиша час.Много е важно в моменти на тъжни мисли да се потърси добър психолог.А Радостина Серафимова е нещо повече от психолог.Браво!Адмирации!!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Невероятен професионалист! Успя да ме предразположи от първият ни разговор, и след този час смело мога да заявя, че се чувствам една идея по-добре. Определено ще посетя отново! Препоръчвам с две ръце!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотно и професионално отношение. Чудесен подход към пациента! Този един час прекаран с Радостина, беше най-спокойният и разтоварващ за мен от доста време насам. Благодаря!

Запази час

Видео консултации

Провежда видео консултации през приложението Healee .
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Радостина Серафимова консултира деца над 6-годишна възраст. Това е календар за ВИДЕО консултации с Радостина Серафимова в приложението Healee.

Психолог Радостина Серафимова

Варна · Бул. Владислав Варненчик 21
Работи с деца
javascript loading...
  • Консултация 50,00лв
Healee

Направи онлайн консултация с

Радостина Серафимова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com