Д-р Радослав Тодоров, дм

Хирург, Мамолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: 2 октомври 14:30

Д-р Радослав Тодоров, дм е специалист хирург в София с над 13 години медицински опит. Професионалните му интереси са в областта на чернодробно-панкреатична хирургия, лапароскопска и миниинвазивна хирургия, онкологична хирургия и онкология, лечение на хронични и трудно заздравяващи рани и язви, заболявания на задстомашната жлеза, биохимични механизми на онкологичните процеси – сигнална трансдукция, клетъчна апоптоза, имунологични и биохимични механизми на туморната прогресия и метастазиране. Д-р Тодоров не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2009 г. Своята специалност Хирургия придобива през 2016 г. През 2020 г. придобива научна и образователна степен "доктор" след защита на дисертационен труд на тема: Постоперативни панкреатити.

Квалификации
  • Сертификат за следдипломна квалификация по панкреатична хирургия, по жлъчно-чернодробна хирургия и по лапароскопска хирургия;
  • Следдипломна квалификация по еднодневна хирургия;
  • Член на Българско хирургическо дружество, Българска асоциация на хирурзи, гастроентеролози и онколози, Български лекарски съюз.
Биография

През 2010 г. д-р Тодоров печели конкурс за докторант в Клиника по обща и чернодробно-панкреатична хирургия към УМБАЛ Александровска София, а през 2011 г. е избран за асистент. Практикувал в е ДКЦ Неоклиник София. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ ФемиКлиник / FemiClinic.

Допълнителна информация
femiclinic.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ ФемиКлиник / FemiClinic

София · жк. Дианабад, бл. 65, вх. А, ет. 1 · Телефон: 0888048868
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.