Д-р Радослав Борисов, Кардиолог, Стара Загора | Супердок

Д-р Радослав Борисов

Кардиолог

Стара Загора

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час
Утре в 17:30

Д-р Радослав Борисов е специалист кардиолог в Стара Загора с над 7 години медицински опит. Извършва диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания като артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, ритъмно-проводни нарушения. Д-р Борисов не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински факултет на Тракийски университет Стара Загора през 2014 г. Своята специалност Кардиология придобива през 2021 г.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз; Член на Дружество на кардиолозите в България; Член на Българско дружество по интервенционална кардиология;
  • Курсове по ехокардиография;
  • Курсове по бифуркации и сложни коронарни интервенции;
  • Участие в научни конференции и форуми по кардиология в България, Европа, САЩ, Индия.
Биография

От 2014г. до 2015 г. д-р Борисов работи в Отделение по вътрешни болести в болницата в Панагюрище. От 2015 г. до 2017 г. работи в отделение по Инвазивна кардиология, електрофизиология и кардиостимулация в МБАЛ Тракия Стара Загора. От 2016 г. до 2020 г. специализира в отделение по Инвазивна кардиология МБАЛ Хаджи Димитър Сливен, където работи и до момента. Част е и от екипа специалисти на HBO Medical Support Center (МЦ Ейч Би О) Стара Загора.

Допълнителна информация
hbo-center.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

HBO Medical Support Center (МЦ Ейч Би О)

Стара Загора · ул. Д-р Тодор Стоянович 19 · Телефон: 0879322190

Работи с НЗОК
error
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.