Профилактични прегледи за рак на гърдата - ДКЦ 5 София, Профилактични прегледи, София | Супердок

Профилактични прегледи за рак на гърдата - ДКЦ 5 София

Профилактични прегледи

София

Най-ранен час: 14 септември 14:30

Екипът на ДКЦ 5 София - Студентска поликлиника, съвместно с Образни центрове Русев, провеждат кампания за профилактика на рак на гърдата. Можете да направите своята онлайн резервация за образно изследване ехография/мамография на млечни жлези или автоматична ехография (ABVS) на млечни жлези. Прегледът и разчетът се извършват след провеждане на изследването, от д-р Фидошев в четвъртък с час, запазен на регистратура. Д-р Фидошев има дългогодишен опит в областта на онкохирургията и следва най-съвременните тенденции за лечението на карцином на млечната жлеза.

Образование

Център за образна диагностика Русев е създаден по европейски стандарт и е разположен в сградата на ДКЦ 5 София - Студентска поликлиника. Разполага с пълен диапазон апарати за образна диагностика Siemens Healthineers и извършва всички необходими образни изследвания с помощта на единствена по рода си апаратура. Предоставя се възможност за избор на два пакета, изцяло насочени към профилактика и ранно откриване на рак на гърдата - преглед с ехография/мамография на млечни жлези или преглед с автоматична ехография (ABVS).

Квалификации

Автоматична ехография (ABVS) се извършва с помощта на единствената по рода си апаратура AcusonS 2000, позволяваща автоматично обемно сканиране на млечни жлези без никакво облъчване с висока прецизност. Възможно е евентуално избягване на интервенции в органа като биопсия. Повишава надеждността на диагнозата. Осигурява високо детайлизирана визуализация на тъканите, спомагащо за точно установяване на разположението на патологичното изменение в три измерения – от ареолата/кожата на гърдата до гръдната стена, както и уточнение на вида му.

Допълнителна информация
dcc5-sofia.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Всичко е точно!Обстоен преглед,впечатляваща апаратура.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасно отношение и внимание към пациента. Благодаря Ви...
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

ДКЦ 5 София - Студентска поликлиника

София · ул. Акад. Стефан Младенов 8 · Телефон: 029035949
javascript loading
Важна информация

Моля, отбележете в Бележки към резервация за кой от двата пакета резервирате час: ехография/мамография на млечни жлези или автоматична ехография (ABVS) на млечни жлези. Прегледът и разчетът се извършват след провеждане на изследването, от д-р Фидошев в четвъртък с час, запазен на регистратура.

Безкасови прегледи със застрахователи
Дженерали ДЗИ Доверие ЕЗОК