Проф. Красимир Антонов, дм, Гастроентеролог, Вътрешни болести, София | Супердок

Проф. Красимир Антонов, дм

Гастроентеролог, Вътрешни болести

София

· Над 30 години опит
Най-ранен свободен час
6 април в 13:45
Проф. Красимир Антонов е специалист гастроентеролог в София с над 30 години опит и един от най-изявените хепатолози в България. Има публикувани над 78 научни статии и над 150 съобщения в български и международни медицински издания. Избран е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Гастроентерология.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1986 г. Своите специалности Вътрешни болести и Гастроентерология и диететика придобива през 1995 г. и 2000 г. През 2000 г. защитава дисертация на тема: "Хроничен делта хепатит" и придобива образователна и научна степен Доктор.

Допълнителни квалификации

- Проф. Антонов е председател на Българското дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография;
- Член на Българското дружество по гастроентерология и Европейската асоциация за изучаване на черния дроб (EASL);
- От 1992 г. - множество международни специализации на EASL в Атина, Копенхаген, Лисабон, Неапол, Прага;
- Участие в многобройни конгреси и семинари по специалността.

Биография

След своето дипломиране проф. Антонов работи 2 години като общопрактикуващ лекар в Студена. От 1988 г. до 1997 г. е асистент в Катедра по Вътрешни болести към Медицински универститет София. От 2004 г. до момента проф. Антонов е Началник отделение "Диагностика, лечение и проследяване на болни с вирусни хепатити, порфирии и чернодробна патология при трансплантация" към Клиниката по гастроентерология на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" София. Владее английски и руски език.

Повече информация
rilski.com/bg/dkts-sv-ivan-rilski

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 мнение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Останах очарована от прегледа при проф. Антонов - вниманието и времето, което ми отдели, приветливото му поведение, разясненията, които ми даде и чисто човешкото отношение към пациента - все по-често са рядкост за специалисти от неговия ранг. Щастлива съм, че попаднах на такъв човек и специалист!

Запази час за преглед

ДКЦ Св. Иван Рилски

София · бул. Aкад. Иван Евстр. Гешов 15 · Телефон: 029525878

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.