Преслава Биковска, Психолог, София | Супердок

Преслава Биковска

Психолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен свободен час
вторник в 13:00

Преслава Биковска е психолог в София. Работи с деца и с възрастни. Провежда индивидуални психологични консултации при житейски кризи, травматични събития (болест, загуба), професионално прегаряне, тревожност и др. Консултира семейства по въпроси, свързани с детското развитие, поведенчески и емоционални затруднения, взаимоотношения в семейството и в групата връстници, училищна готовност, проблеми с ученето и др. Има специализиран опит за психодиагностика на детското развитие и терапевтична работа с деца с трудности в развитието.

Образование

През 2015 г. завършва „Психология“, а през 2017 г. се дипломира като Магистър по „Детско-юношеска и училищна психология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Допълнителни квалификации

- Преминати различни специализирани обучения за консултативни и психотерапевтични умения (психодрама, позитивна психотерапия, динамично интервю, поведенческа терапия и др.);
- Психодиагностиката при деца и юноши;
- Консултации на английски език;

Биография

Преслава Биковска започва професионалния си път в специализирани центрове за терапия на деца с нарушения в развитието, където извършва психодиагностика на детското развитие, участва в изготвянето и прилагането на терапевтични програми и консултира родителите на децата. Има обучения и стажове към частни психотерапевтични практики, държавни и частни организации, където разширява спектъра си на умения за работа с възрастни, семейства и групи. От 2016 г. има своя частна практика. Понастоящем е част от екипа на МБАЛ и ДКЦ Вита.

Повече информация
vita.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

ДКЦ Вита База 2

София · ул. Филип Кутев 10 · Телефон: 0889922000

Работи с деца
Важна информация

Моля, опишете накратко повода за консултация.
Носете с Вас за консултацията предходната документация, с която разполагате.