Пренатест (Prenatest), Изследване, София | Супердок

Пренатест (Prenatest)

Изследване

София

Най-ранен час: Утре в 9:00

Пренатест е безопасен и точен пренатален тест за установяване на най-честите генетични аномалии при плода, който може да бъде направен на възможно най-ранен етап от бременността. Благодарение на Пренатест бъдещите майки могат да си осигурят спокойна бременност или в случаите на установена генетична аномалия при бебето, да направят информиран избор още в ранна бременност.

Образование

Пренатест изследва за наличието на следните състояния при плода: Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс или някой от дефектите свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). С резултатите от Пренатест ще получите информация и за пола на Вашето бебе още от 9-та гестационна седмица.

Квалификации

Избирайки Пренатест, Вие избирате надежден и съвременен метод за пренатално проследяване, без риск от загуба на бебето, спокойствие и сигурност, че получавате резултат с висока точност и удобството да организирате направата на изследването в близост до Вас!

Биография

Тестът представлява пренатално изследване за хромозомни аномалии при плода чрез извличане и анализ на бебешко ДНК от кръвна проба на майката. Изследването е в различни пакети от само за синдром на Даун до пълен хромозомен анализ, като цените са от 550 лв. до 1 999 лв. В България вече над 2 500 семейства се довериха на Пренатест!

Допълнителна информация
prenatest.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

НМ Дженомикс

София · ул. Бачо Киро 47 · Телефон: 028650106
javascript loading
Важна информация

Запишете час за тест или за консултация във връзка със същия тест. Всички текущи промоционални условия, обявени на nmgenomix.com или на сайта на изследването, са валидни и при онлайн резервация на час в Супердок.