Поли Тончева-Ценкова, Психолог, София | Супердок

Поли Тончева-Ценкова

Психолог

София

· Под 5 години опит
Най-ранен час: понеделник в 9:00

Поли Тончева-Ценкова е психолог в София. Прилага метода на позитивната психотерапия в индивидуална и групова психотерапия, техники по позитивно мислене, решаване на кризисни, конфликтни ситуации, разгръщане на социални умения на личността и групата. Поли Тончева-Ценкова консултира деца и възрастни.

Образование

Завършва магистратура по психология в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Има придобит сертификат за обучение по метода на Позитивната психотерапия.

Квалификации
  • Сертификат за завършена група за собствен опит по метода Психодрама - придобит личен опит в група с използване на основните инструменти на психодрама;
  • Сертификат за участие: Работа с приемни родители и деца, настанени в приемни семейства - оценка и проучване на кандидати за приемни семейства, качество на услугата приемна грижа;
  • Сертификат за участие в обучение на тема: Идентификация и интервенция при случаи на деца, жертви на насилие;
  • Участие в множество конференции по гещалт терапия;
  • Член на Дружество на психолозите в България и Българско дружество по позитивна психотерапия.
Биография

Поли Тончева-Ценкова има дългогодишен опит като служител в Отдел Закрила на детето в Агенцията за социално подпомагане към Министерство на труда и социалната политика. Развива своята практика в Психологичен кабинет в МДЦ Превентика. Владее английски и испански език.

Допълнителна информация
preventica.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МДЦ Превентика

София · р-н Витоша, ул. Донка Ушлинова 2, вх. 4 · Телефон: 0876320001 · 024399001
Работи с деца
javascript loading