Д-р Пламен Дунев, Кардиолог, София | Супердок

Д-р Пламен Дунев

Кардиолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен свободен час
10 юни в 11:00

Д-р Пламен Дунев е специалист кардиолог в София с над 9 години опит. Извършва диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания - артериална хипертония, сърдечна недостатъчност, исхемична болест на сърцето, ритъмно-проводни нарушения, нарушения на липидния метаболизъм. Участвал е в редица кардиологични клинични проучвания. Съавтор на статии по специалността в български и чужди списания. Лектор на научни конгреси. Д-р Дунев не преглежда деца.

Образование

Завършва с отличен успех Медицински университет Пловдив през 2011 г. Своята специалност Кардиология придобива през 2018 г. в МУ- София. Впоследствие получава квалификация по интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Провел е редица курсве и обучения по кардиология, сърдечно-съдова образна диагностика, ехокардиография , интензивна медицина и липиден метаболзиъм в Австрия . От 2018 год е асистент в МУ- София.

Допълнителни квалификации

- Курс за програмиране на сърдечни стимулатори, имплантируеми кардиовертер- дефибрилатори (ICD) и сърдечно-ресинхронизираща терапия (CRT);
- Курсове за метаболизъм на липидите и сърдечно-съдов риск. Награди за академични постижения и клинични случаи;
- Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по кардиология, Българско дружество за сърдечна стимулация и електрофизиология, Европейска асоциация за сърдечен ритъм, Европейско кардиологично дружество, Централноевропейска диабетна асоциация;
- Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността.

Биография

От 2013 г. до 2015 г. д-р Дунев работи в Национална кардиологична болница София. От 2015 г. до 2020 г. практикува в УМБАЛ "Александровска" София. От 2018 г. д-р Дунев е асистент и преподава на студенти по медицина и на младши лекари в Медицински университет София. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Ню Медикал София.

Повече информация
newmedical.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 мнение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Доволна съм от прегледа и отношението. Изключителна точност и професионализъм!

Запази час за преглед

МЦ Ню Медикал

София · ж.к. Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет. 1 · Телефон: 0892202040

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Работи безкасово със застрахователи:
Булстрад България Иншурънс ДЗИ Евроинс