плюс Абонирай се

Доц. Пенчо Колев, дм

Невролог

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час: четвъртък в 16:30

Доц. Пенчо Колев, дм е специалист невролог в София с над 46 години медицински опит. Има специални интереси в областта на епилепсия, главоболие, болка, нарушение на съня, сънна апнея, клинична електроенцефалография, видео ЕЕГ, евокирани потенциали, транскраниална магнитна стимулация. Доц. Колев не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1977 г. и има придобита специалност Нервни болести. През 1987 г. придобива научна и образователна степен "доктор" след защита на дисертация на тема" Анализ на нервно-психичната дейност при професии, свързани със звуков контрол. През 2000 г. e избран за доцент .

Квалификации
  • Специализация по неврофизиология и психофизиология в Секция Неврофизиология и психофизиология в Централния институт по медицина на труда, Берлин и специализация по главоболие и епилепсия в университетска болница по неврология, Павия;
  • Над 130 публикации в български и международни неврологични и неврофизиологични списания, учебници и книги;
  • Участие в национални и международни симпозиуми, конференции и конгреси;
  • Член на управителен съвет на Българско дружество по неврология, Българско дружество по епилепсия и Българско дружество по главоболие, медицина на съня.
Биография

Доц. Колев провежда обучение на студенти и лекари по неврология и клинична неврофизиология, сертификати за ВСД по клинична електоенцефалография, евокирани потенциали, полисомнография, репетитивна транскраниална магнитна стимулация. От 2001 г. е началник на отделение Клинична неврофизиология в УМБАЛНП "Св. Наум" София и доцент в катедра по неврология към Медицински университет София. Към момента е част и от екипа специалити на МЦ Медика 2005 София.

Допълнителна информация
mc-medica2005.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
8 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключителен професионалист!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително съм доволна от доц. Колев! Помогна ми в много тежка ситуация след 6-дневна мигрена, назначи много адекватно лечение и терапия. Внимателен, обяснява всичко, със сигурност остава мой лекар и в бъдеще. Бъдете здрав, доц. Колев!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много добър лекар . Препоръчвам
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много добър специалист. Препоръчвам
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Медика 2005 София

София · кв. Лозенец, ул. Милин камък 51, ап. 2 · Телефон: 024444455
javascript loading...
Важна информация

Час за ЕЕГ се запазва само по телефона на регистратура: 024444455. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.