Пакети за коронавирус диагностика - ДКЦ Софиямед, Изследване, София | Супердок

Пакети за коронавирус диагностика - ДКЦ Софиямед

Изследване

София

Най-ранен час: Днес в 11:30

ДКЦ Софиямед стартира диагностични пакети за COVID-19 в целодневен специализиран кабинет. Той ще функционира от понеделник до неделя от 10:00 до 18:00ч. и в него могат да бъдат консултирани лица, позитивни или суспектни за ковид инфекция с или без симптоми чрез специално разработени диагностични ковид пакети, които включват специфични разширени лабораторни и образни изследвания (рентген или скенер). След получаване на резултатите от тях, пациентът получава медицинско заключение от лекаря за здравословното си състояние и назначение за индивидуална терапия.

Образование

В кабинетите пациентите могат да направят бърз антигенен тест или PCR за потвърждаване на наличието на инфекцията, ако преди това не са извършвали такива. Всеки от тях ще получи безплатно и еднократни консумативи като защитна маска, престилка, калцуни.
Пакетите за диагностика за COVID-19 с рентген или скенер в ДКЦ Софиямед БЛОК 1 (бул. Г. М. Димитров 16) се осъществяват без предварително записване или с възможност за предварително записване на тел. 02 465 0000 или онлайн на Superdoc.bg.

Квалификации

Консултацията с лекар с извършва в специализирания COVID-19 кабинет, който се намира откъм входа на Спешно отделение в ДКЦ Софиямед - БЛОК 1 (бул. Г. М. Димитров 16), а изследванията - в звено „Образна диагностика“, където функционират специални часови графици за вземане на кръв и извършване на образни изследвания на пациенти с или суспектни на COVID-19 инфекция.
Във връзка със стартирането на дейността на специализирания целодневен кабинет се удължава и срока за пробонабиране за тестове за COVID-19 - експресен PCR, PCR, бърз антигенен тест.

Биография

ДКЦ Софиямед Люлин също предлага на своите пациенти специализирани пакети за COVID-19 диагностика. Пациентите, които желаят да се възползват от диагностичен пакет в ДКЦ Софиямед Люлин, предварително трябва да извършват своите изследвания в часовия пояс между 9 ч. и 10 ч. в деня на консултацията. С готовите резултати се консултират от лекар специалист в специално обособено място извън сградата на медицинския комплекс от 12 ч. до 13 ч. от понеделник до петък, с предварително запазен час в графика.
Всички медицински услуги в специализираните кабинети за COVID-19 в ДКЦ Софиямед се заплащат!

Допълнителна информация
hospitalsofiamed.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
66 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Платих 240 лв. (Не обявените 204), за да се обърнат към мен с “тая с Ковида” и да не знаят какво да ме правят. Не отговаря на описаното. Единствено лекарят, който ме прегледа беше отзивчив и внимателен, за което съм благодарна.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Само хубави думи за докторите и служителите в болницата, но по мое мнение голяма неуредица от към мениджмънт. Моля да си подобрите организацията по изпълнението на тези пакети - за кои пациенти са, по кое време какво се прави, т.н.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Пълна липса на организация. Недостатъчна информираност за коридори за ковид болни.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Лоша координация на прегледа. При записан час за 15.00 ч., се налага да се върнеш в 18.00, защото тогава има коридор за рентген. След това изчакваш и прегледът е в 19.00-19.15. Отношението на лекаря и другите служители беше добро.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна и от провеждането на изследванията и от прегледа. Никъде не съм чакала излишно. Докторът беше мил и отзивчив, всичко ми обясни най-подробно
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволен от д-р Теодор Теофилов. След скенер и кръвна картина, доктор Теофилов мина през всяка цифра в кръвната картина и какво трябва да се подобри, през всяка точка от резултатите от скенера и всеки предписан медикамент и за какво ще помогне по изследванията.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много добра организация между различните манипулации, не съм чакала повече от 10 мин. Всички са изключително отзивчиви и внимателни. Консултацията с лекар беше наистина обстойна и оправда очакванията ми. Горещо препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледа беше на ниво.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Супер организация
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Това че имате записан час няма никакво значение. Кой когато дойде тогава влиза. Имате час за 13:00, но трябва да чакате до 18:30 за да ви направят снимка. После още час и половина за резултати.....Ако ходите се подгответе за едни 5-6 часа винесене. Много слаба организация :(
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много неорганизирано. Отне ни цял ден. Запазих час за 10.30 ч. Тогава само взимат кръв. После чакаш до 12.30 ч. да те снимат на рентген. За снимката чакахме 3 часа. Никой не дава информация какво се случва. Грубо отношение. Накрая чакаш за прегледа още около 2 часа. Поне докторката беше любезна.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
За да платя таксата за Ковид пакет, трябваше да чакам пред фургона около 40 минути в студа, а все пак отивам с температура. После образната диагностика започва да работи в 12 ч., но там няма ред и пак безкрайно чакане. После дълга опашка пред лекарския кабинет. За този Ковид пакет чаках общо 6 часа!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
От Софиямед ми се обадиха в деня преди прегледа за подсещане,което беше много добре. Часът ми беше за 12.00 - докторката закъсня около 20 мин. На прегледа лекарката беше объркала документите ми и 20 мин без дори да ме преслуша ми постави чужда диагноза от рентген на друг пациент. За 205 лв толкова!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
В обявените пакети пише, че работното време е от 10:00 до 18:00. Изследвания започват да правят след 12:00ч. Значи човек който си е записал най-ранния час (10:00) трябва просто да седи и да чака два часа за изследвания и след това да чака още няколко часа докато те станат готови. Лоша организация!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
The appointment was 16.30, no waiting for doctor and he was good. But covid window for scanner works from 18.30 till 19.00. It's not fun. Информация за прегледа: Пакети за коронавирус диагностика - ДКЦ Софиямед Изследване неделя, 21 ноември 2021, 16:30 Причина за посещението: Образно изследване
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Липса на адекватно упътване от страна на служителите, ненужно и дълго размотаване по гишета; при платен ковид пакет от 430 лв - липсват в лабораторните изследвания 2 от показателите (най-важните) за 45 лв, невъзможност да се свържеш по телефон с лабораторията; ПРЕКРАСЕН МЛАД КОНСУЛТИРАЩ ЛЕКАР
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
За цялата болница е само един лекар, който се занимава с Ковид пациенти и не може да смогне! Чакаш за рентген или скенер, защото има коридор само от 12-13ч в останалото време не може. Пренасочване на пациенти от спешното към Ковид кабинета, където им се вземат пари за пакетите ми направи лошо вп
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледът беше доста обстоен. Докторът отдели достатъчно време, беше спокоен и внимателен. Имаше забавяне и малко объркване в организацията, но в предвид ситуацията, това е разбираемо. Доволни сме от предоставената услуга.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Часът беше записан за 10:30. В 10:20 от регистратура ми казаха, че този вид прегледи се извършват в часовете между 12 и 13:30 ч. Защо тогава се записват прегледи за два часа преди определените. Болен човек, плащаш 200 лв., за го караш да чака допълнително още 2 ч. е меко казано подригравка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Пълен хаос. Запазваш си час за 11ч, отиваш в образна диагностика от където те пращат в спешното за преглед. От там ти дават без преглед принтирана информацията за ковид пакета и към бараките да плащаш, за да може след 12:30 да влезеш на изследвания и консултация с лекар. 🤷🏼‍♀️ Безумие

Запази час

ДКЦ Софиямед - Блок 1, Г. М. Димитров

София · бул. Г. М. Димитров 16 · Телефон: 0895555444
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

За пълна информация за обема на пакетите, можете да разгледате прикачените към профила снимки. Пациентите с предварително резервиран диагностичен пакет за COVID-19 са с предимство! Входът за специализирания кабинет за COVID-19 е откъм Спешно отделение на ДКЦ Софиямед БЛОК 1 (бул. Г. М. Димитров 16).

ДКЦ Софиямед - Люлин

София · ж.к. Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру 23 · Телефон: 024650003
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

За пълна информация за обема на пакетите, можете да разгледате прикачените към профила снимки. Всички медицински услуги в специализирания кабинет за COVID-19 в ДКЦ Софиямед Люлин се заплащат.