Д-р Нино Чаушев, дм, Невролог, София | Супердок

Д-р Нино Чаушев, дм

Невролог

10 - 15 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Нино Чаушев е специалист невролог в София с 10 години опит. Извършва диагностика, лечение и проследяване на заболявания на централната, периферната и вегетативната нервна система, дископатии, увреждания на шийните прешлени и др. Клиничните и научните му интереси са в областта на нарушенията на автономната

нервна система, мозъчно-съдови заболявания, ЕЕГ, функционална невросонография, главоболие, епилепсия, нарушения на периферната нервна система, двигателни нарушения, висши корови функции. Д-р Чаушев не преглежда деца.

Образование

2006 г. завършва Медицински университет Варна, Своята специалност Нервни болести придобива през 2014 г. През 2012 г. придобива образователна и научна степен Доктор с дисертационен труд на тема: "Качество на живот при пациенти с мигрена".

Допълнителни квалификации

- Призната правоспособност по Отоневрология; Електроенцефалограма (ЕЕГ) и Електромиография (ЕМГ);
- Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по неврология, Сдружение „Асоциация двигателни нарушения и множествена склероза”, Българско дружество по главоболие и болка.

Биография

След своето дипломиране д-р Чаушев работи и специализира в неврологичните клиники на Университетска болница за активно лечение по неврология и в психиатрия „Св. Наум”, където работи и до момента. Част е и от екипа специалисти на ДКЦ 5 София - Студентска поликлиника. Д-р Чаушев има над 20 научни публикации, повечето от тях в областта на главоболията. Владее английски и немски език.

Повече информация
studentskapoliklinika.com
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Добър и внимателен. Обяснява всичко подробно
София
ул. Акад. Стефан Младенов 8
Телефон: 028629155 , 028629156 , 028629157
Петък
19.07.2019
Събота
20.07.2019
Неделя
21.07.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Допълнителна информация:

Моля, на прегледа носете предишната медицинска документация, с която разполагате, като снимки, CD, епикризи, приемани лекарства.