Д-р Николай Димитров, Кардиолог, Пловдив | Супердок

Д-р Николай Димитров

Кардиолог

Пловдив

· 10 - 15 години опит
Най-ранен свободен час
сряда в 14:20

Д-р Н. Димитров е специалист кардиолог с професионален опит над 10 години. Извършва първична профилактика и оценка на сърдечно-съдов риск; вторична профилактика, диагностика и лечение за пациенти със сърдечно-съдови заболявания (артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, ритъмни и проводни нарушения, клапни заболявания, сърдечна недостатъчност); сърдечнa оценка преди несърдечна хирургия; ехокардиография; холтер мониториране (ЕКГ, артериално налягане); велоергометрия; ултразвук на периферна съдова система. Д-р Н. Димитров не преглежда деца.

Образование

Д-р Николай Димитров завършва медицина през 2009 г. в Медицински факултет, ТрУ - Стара Загора. През 2012 г., след конкурс е назначен като специализант в Клиника по кардиология на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" София, Институт за специализация и усъвършенстване на лекарите, Клиничен център по спешна медицина. През 2016 г., след успешно положен държавен изпит придобива специалност по Кардиология.

Допълнителни квалификации

През 2016 г. придобива свидетелство за професионална квалификация по "Ехокардиография - базово ниво".
През 2019 г. придобива свидетелство за професионална квалификация по "Ултразвукова съдова диагностика".
През 2020 г. придобива свидетелство за професионална квалификация по "Ехокардиография - експертно ниво".

Членство в научни организации и обществени инициативи: Български лекарски съюз; Дружество на кардиолозите в България; Участия в национални и европейски конгреси и симпозиуми по кардиология;

Биография

Д-р Н. Димитров завършва медицина през 2009 г. След дипломирането си е работил в отделения по вътрешни болести и кардиология. По време на специализацията си по кардиология в Университетска болница "ИСУЛ" София е имал възможност да работи в екип със световно признати професионалисти. От 2019 г. е ръководител на Интензивен кардиологичен сектор на МБАЛ ''Св. Пантелеймон" Пловдив. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ "Св. Пантелеймон" Пловдив.

Повече информация
mc.mbal2pv.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

МЦ Св. Пантелеймон Пловдив

Пловдив · бул. Никола Й. Вапцаров 9 · Телефон: 0882450604

Работи с НЗОК
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Цени
  • Първичен преглед 30 лв.
Работи безкасово със застрахователи:
Булстрад Евроинс