Нели Павлова, Психолог, София | Супердок

Нели Павлова

Психолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: Утре в 9:00

Нели Павлова е здравен психолог в София с основен интерес към хранителните разстройства като хиперфагия, емоционално хранене, анорексия и булимия. Прилага различен тип терапии или комбинации, изхождащи от индивидуалните нужди на пациента. Тълкува неуспешните опити при отслабването по холистичен начин, опитвайки се да установи неосъзнати или осъзнати емоционални, мисловни и поведенчески навици, които пречат на постигането и придържането към здравословен начин на живот. Нели Павлова не консултира деца.

Образование

Завършва бакалавърска програма по специалност Психология в London South Bank University. Има придобити магистърска степен по същата специалност в City University of London и научна степен доктор по специалност Здравна и медицинска психология в King’s College London.

Квалификации
  • Участие в международни конгреси и семинари по специалността;
  • Dопълнителна следмагистърска квалификация от Национален център за хранителни разстройства;
  • Член на Британска психологическа асоциация и в Българска психологическа асоциация.
Биография

Нели Павлова преподава психология в два университета в Лондон - King’s College и South Bank University, и е асистент психолог по хранителни разстройства при хора с хронични заболявания към King’s College Hospital London. Към момента е част и от екипа специалиста на МЦ Регина Лайф Клиник / Regina Life Clinic София. Владее английски и френски език.

Допълнителна информация
www.reginalife.clinic
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Регина Лайф Клиник / Regina Life Clinic

София · ул. Околовръстен път 251А, сграда Ring Tower · Телефон: 0877765656
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Аксиом (Медико-21)