Д-р Нели Иванова, Пулмолог (Белодробни болести), Вътрешни болести, Бургас | Супердок

Д-р Нели Иванова

Пулмолог (Белодробни болести), Вътрешни болести

Над 30 години опит
Бургас
Най-ранен възможен час: утре в 08:20

Обща информация

Д-р Нели Иванова е специалист пулмолог в Бургас с над 35 години опит. Извършва диагностика и лечение на болести на дихателната система (горни и долни дихателни пътища), диагностициране и лечение на остри и хронични заболявания на дихателната система, ранно откриване на туберколоза и професионални белодробни заболявания, функционална диагностика на дихателната система, диспансеризация и наблюдение на хронично болни, профилактика на хронични неспецифични белодробни заболявания, терапевтични консултации, издаване на медицински свидетелства, функционално изследване на дишането.
Образование

Завършва Медицински университет Варна през 1981 г. Своите специалности Вътрешни болести и Пневмология и фтизиатрия придобива през 1987 г. и 1990 г.

Допълнителни квалификации

Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността, симпозиуми по проблеми на съвременното лечение на белодробните заболявания.

Биография

До 2002 г. д-р Иванова работи в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания Бургас. От 2002 г. до момента е част и от екипа специалисти на ДКЦ "Свети Георги Победоносец" Бургас.

Повече информация
www.hospital-stgeorge.org
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
Бургас
ул. Ванче Михайлов 1
Телефон: 056875840
Цени:
Първичен преглед: 30 лв.
Вторичен преглед: 20 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.