Нели Андонова, Психолог, Психотерапевт, Стара Загора | Супердок

Нели Андонова

Психолог, Психотерапевт

Стара Загора

· 15 - 20 години опит
Най-ранен час
Днес в 15:00

Нели Андонова е психолог и психотерапевт в Стара Загора с над 15 години опит. Тя е лицензиран магистър-психолог с частна практика в Стара Загора, където провежда психотерапия на възрастни, деца, юноши и двойки. В практиката си се стреми да избира смислена терапия и консултация, която е гъвкава, креативна и индивидуално съобразена с клиента.

Healee
Нели Андонова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва бакалавърска степен по Психология през 2004 г. и магистърска степен по Социална психология през 2005 г. във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий".

Квалификации
  • Обучения за диагностика на възрастни хора и по психодиагностика Minnesota Multiphasic Personality Inventoty-2 (MMPI-2) към OS BULGARIA;
  • Сертификати за участие в конференции в Държавна психиатрична болница "Д-р Георги Кисьов" Раднево на тема: "Клиника, терапия и рехабилитация на психичните разстройства, шизофрения и зависимости" и "Клиника и терапия на психичните разстройства";
  • Удостоверение за завършена ключова компетентност "Инициативност и предприемачество";
  • Обучение "Създаване и развитие на социално предприятие";
  • Член на Дружество на психолозите в Република България.
Биография

От 2005 г. до 2013 г. Нели Андонова работи в дом за хора с физически увреждания Стара Загора като психолог и трудотерапевт, самата тя е с физическо увреждане. Работила е в Частна занималня "Болеро" в Стара Загора. От 2013 г. до момента има самостоятелна практика в Стара Загора. През 2012 г. издава сборник по библиотерапия "Букет за душата", а през 2021 г. - "Сборник с разработки за студенти по психология - първа част". Владее руски език.

Допълнителна информация
психологстаразагора.бг
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Видео консултации

Нели Андонова провежда видео консултации през приложението Healee .

error

Психологичен кабинет - психолог Нели Андонова

Стара Загора · ул. Странджа 1, партер, кв. Аязмото (до с-н Берое)

error
Healee

Направи онлайн консултация с

Нели Андонова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com