Д-р Недко Велков, Вътрешни болести, Добрич | Супердок

Д-р Недко Велков

Вътрешни болести

Добрич

· Над 30 години опит
Най-ранен час
Утре в 9:00

Д-р Недко Велков е специалист вътрешни болести в Добрич с над 30 години опит по специалността и в областта на ултразвуковата диагностика: ехография на коремни органи, щитовидна жлеза, доплерова съдова диагностика, млечни жлези, както и дългогодишен опит в диагностиката на остеопорозата.
Към момента работи само в новооткрития триажен кабинет за Ковид 19 към МЦ Вива Феникс, където преглежда пациенти със съмнение за Ковид 19. В кабинета се провежда диагностика на основните жизнени показатели, като по лекарска преценка в хода на клиничния преглед се провежда бърз антигенен тест за Ковид 19.

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 1990 г. Своята специалност Вътрешни болести придобива в Медицински университет София през 1997 г.

Квалификации

- 2005 г. - Следдипломно обучение Здравен мениджмънт към Медицински Университет София;
- 2008 г. - Сертификат за успешно положен изпит по Остеодензитометрия;
- 2011 г. - Свидетелство за правоспособност по конвенционална ехография и повърхностни структури I-во ниво от Медицински университет София;
- Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по клинична остеодензитометрия, Българско дружество по ултразвукова диагностика, Общ медицински съвет на Великобритания (GMC №7300941).

Биография

Д-р Велков придобива част от своя богат професионален опит в МБАЛ Добрич - Център за спешна медицинска помощ и Кардиологично отделение -интензивен кардиологичен сектор, където работи между 1994 и 2002 г. От двадесет години работи в МЦ Вива Феникс като консултант по вътрешни болести и ултразвукова диагностика. В годините между 2014 г. и 2019 г. ежегодно е практикуващ лекар по заместване в различни болници в Обединеното кралство. Съосновател е на Национален център по остеопороза Вива Феникс. Владее руски и английски език.

Допълнителна информация
vivafenix.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Кабинет Ковид 19, МЦ Вива Феникс

Добрич · ул. Независимост 2, ет. 4 · Телефон: 058580111 · 058580222

Работи с НЗОК
Важна информация

През месеците февруари и март 2021 г. д-р Велков ще преглежда пациенти само в Триажен кабинет за КОВИД 19 и прегледите ще са само във връзка с извънредната епидемиологична обстановка и провеждане на бързи тестове по целесъобразност.