Д-р Недка Кънева, Вътрешни болести, Варна | Супердок

Д-р Недка Кънева

Вътрешни болести

Варна

· 20 - 25 години опит
Най-ранен час
Днес в 12:00

Д-р Недка Кънева е специалист по вътрешни болести и обща медицина във Варна с широк медицински опит. Работила е като лекар в болничната и извънболничната медицинска помощ във всички сфери на медицината и извършва домашни посещения, амбулаторни прегледи и консултации в областта на ВБ и Обща медицина, лечение и наблюдение на болни с остри и хронични заболявания, малки хирургични интервенции. Тя е подходящият лекар, който ще Ви постави точна диагноза и лечение. Ако случаят е извън нейната компетентност, ще Ви насочи към друг специалист. Д-р Кънева преглежда деца над 7-годишна възраст.

Healee
Д-р Кънева провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1996 г. Своите специалности Вътрешни болести и Обща медицина придобива през 2011 г. и 2016 г.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Ежегодно посещава лекарски конференции и симпозиуми в различни области на медицината.
Биография

Д-р Кънева работи като консултант по Вътрешни болести в Психиатричната клиника на УМБАЛ "Света Марина" Варна и има опит в областта на психосоматичните заболявания. Към момента практикува и в ДКЦ "Света Марина" Варна. Владее английски и руски език.

Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

ДКЦ Св. Марина

Варна · бул. Христо Смирненски 1, каб. 114 · Телефон: 0877703195

Работи с деца
error
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Посочения график на д-р Кънева е предназначен за платени прегледи, като лекар специалист по вътрешни болести. За домашно посещение, моля да се свържете с д-р Кънева за предварителна уговорка на индивидуален час.

Healee

Направи онлайн консултация с

Д-р Недка Кънева

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com