Д-р Мирена Вълкова, Невролог, София | Супердок

Д-р Мирена Вълкова

Невролог

10 - 15 години опит
София
Най-ранен възможен час: 23 декември в 14:30

Обща информация

Д-р Мирена Вълкова е специалист невролог в София с над 10 години опит и научни и професионални интереси в областта на деменциите, мозъчно-съдовата болест, дегенеративните заболявания на централна нервна система, заболяванията на периферната нервна система, електромиографията. Сертифициран специалист е за извършване на електромиография (ЕМГ) и невропсихология. Д-р Вълкова не преглежда деца.
Образование

Завършва Медицински университет Плевен през 2008 г. и има придобита специалност Нервни болести. Завършва магистратура по Психология във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Д-р Вълкова е била докторант в сферата на невропсихологията към Катедра по неврология и неврохирургия на Медицински университет Плевен. Автор е на редица научни публикации в областта си. Преподавала е неврология на студенти на български и английски език по медицина, ерготерапия и на специализанти по обща неврология.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по неврология;
- Участие и като слушател и като координатор на конгреси и семинари по специалността.

Биография

Д-р Вълкова е работила последователно в Отделение по хирургия и по образна диагностика към МБАЛ "Д-р Д. Беров" в Нови пазар, в МБАЛ "Св. Панталеймон" Плевен и в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" Плевен. От 2017 г. е част от екипа специалисти на Клиника по неврология УМБАЛ Софиямед.

Повече информация
hospitalsofiamed.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
бул. Г. М. Димитров 16
Телефон: 0895555444
Избор на по-далечна дата
Неделя
08.12.2019
Понеделник
09.12.2019
Вторник
10.12.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
23 декември в 14:30
Допълнителна информация:

Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате.