Мирела Ряшева, Боуен терапевт, София | Супердок

Мирела Ряшева

Боуен терапевт

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: понеделник в 10:00

Мирела Ряшева е боуен терапевт в София. Използва методите на приложната кинезиология. Боуен терапията е холистичен лечебен метод, който стимулира тялото да се самовъзстановява. Прилага комбинация от леки движения с пръстите на ръцете си на точно определени места по тялото. Тази комбинация се избира индивидуално за всеки човек. След определен брой движения се правят паузи. Приложната кинезиология от своя страна e революционна наука, която се базира на изграждане на обратна биологична връзка с нервната система на организма.

Образование

Сертифицирана е от Австралийска академия по Боуен терапия и притежава лиценз от Българска асоциация по Боуен терапия.

Квалификации
  • Сертификат от Академия Медицинской кинезиологии и мануалной терапии, филиал International College of Applied Kinesiology Russia, Школа по приложна кинезиология Рефлекс;
  • Сертификат за Първа долекарска помощ към БЧК;
  • Анатомия, физиология и кинезиология към Национална спортна академия "Васил Левски" София;
  • Обучение: Женско тазово дъно към Българска асоциация по Боуен терапия;
  • Член на Българска асоциация по Боуен терапия;
  • Приложна кинезиология: Вертебрална мануална терапия с основите на ПК на ниво таз, лумбален, торакален и цервикален дял на гръбначния стълб.
Биография

Към момента Мирела Ряшева е част от екипа на Център за здраве и красота Ronique София.

Допълнителна информация
ronique.eu

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
5 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Благодаря на Мирела за вниманието, грижата и нежността. След целия натрупан стрес се изненадах колко добре ми помогна да се отпусна. Знаейки, че всичко е процес, не очаквах да има бързи резултати. Центъра е на удобна локация, с простор и предразполагаща атмосфера. Комуникацията ми беше ценна.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Мирела е невероятен професионалист, който помага както за физическото, така и за психическото подобрение. Преди Боуен терапия, обстойно дискутира проблема и обяснява стъпките на процеса, подхождайки с усмивка и спокойствие. Тя прави и Боуен масаж на бебета, който помага при различни неразположения.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Терапевтката беше изключително любезна и внимателна, отдели ми повече време, отколкото очаквах. Не предполагах, че може с толкова въпроси и внимание да влезе в дълбочината на проблема ми и причините за него. Много съм доволен и от ефекта и от професионализма, който ми беше показан. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обстановката е изключително предразполагаща, терапевтката е много внимателна, вежлива и отзивчива. И определено ще я посетя пак!
Лечебното заведение отговори на тази оценка
Благодарим за Вашата оценка! Това значи много за нас!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Център за здраве и красота Роник / Ronique

София · ул. Опълченска 28 · Телефон: 0878378128
Работи с деца
javascript loading
Важна информация

5 дни преди и 5 дни след Боуен не трябва да имате друг вид мануална терапия. При наличие на доказани заболявания, носете изследвания, епикризи и назначени терапии от лекар. Боуен терапия за деца от 0 до 1 г. се извършва безплатно.