Д-р Милена Стоянова, Педиатър, Медицинска генетика, Варна | Супердок

Д-р Милена Стоянова

Педиатър, Медицинска генетика

Варна

· 15 - 20 години опит
Най-ранен час
четвъртък в 8:00

Д-р Милена Стоянова е специалист по медицинска генетика във Варна с над 19 години медицински опит и професионални и научни интереси в областта на генетико-диагностични проучвания при деца с вродена и наследствена патология.

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 2002 г. През 2010 г. придобива специалност Детски болести. През 2018 г. придобива специалност Медицинска генетика и е зачислена за редовен докторант с тема на дисертационния труд: "Генетико-диагностично проучване при лица в детска възраст с наследствена патология, преминали през кабинета за генетично консултиране".

Квалификации
  • Има над 30 пълнотекстови публикации и над 40 участия в национални и международни научни форуми;
  • Член е на Български лекарски съюз, Българско дружество по генетика и геномика на човека, European Society of Human Genetics, European Cytogeneticists Association.
Биография

През 2009 г. д-р Стоянова е избрана за асистент в Катедра по медицинска генетика към Катедрата по педиатрия и медицинска генетика към Медицински университет Варна. От 2010 г. до момента работи в Лаборатория по медицинска генетика към УМБАЛ Св. Марина.

Допълнителна информация
www.svetamarina.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Лаборатория по медицинска генетика УМБАЛ Св. Марина

Варна · бул. Христо Смирненски 1, ет. 2, каб. 260 · Телефон: 052978649

Работи с деца
javascript loading
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, свързана с конкретния повод за посещение!