плюс Абонирай се

Д-р Михаела Димитрова-Младенова, дм

Детски ендокринолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: 9 май 16:00

Д-р Михаела Димитрова-Младенова, дм е специалист педиатър и детски ендокринолог с опит и професионални интереси в областта на диагностика и лечение на изоставането в растежа, отклонения в пубертета, заболявания на щитовидната и надбъбречните жлези, нарушения в калциево-фосфорната обмяна и затлъстяване.
Снимка: СБАЛДБ Проф. Иван Митев

Образование

Завършва Медицински университет София през 2011 г. Своите специалности Детски болести и Детска ендокринология придобива през 2018 г. и 2021 г. след специализация в СБАЛДБ Проф. Иван Митев. През 2017 г. придобива научна и образователна степен "доктор" след защита на дисертационен труд на тема: Диагностика и лечение на пациенти с централен преждевременен пубертет.

Квалификации
  • Участие в редица български и международни форуми в областта на педиатрията и детската ендокринология;
  • 2015 г. - Участие в Зимно училище по детска ендокринология, организирано от Европейско дружество по детска ендокринология;
  • 2019 г. - Участие в следдипломен курс: Растежен хормон и фактори на растежа (GH and Growth Factors - Metabolic Disorders, Marstrand);
  • Член е на Българска педиатрична асоциация, Българско национално сдружение по детска ендокринология и Българско дружество по ендокринология.
Биография

Д-р Димитрова е главен асистент към Катедра по педиатрия на Медицински университет София и детски ендокринолог към Клиника по детска ендокринология и болести на обмяната в СБАЛДБ Проф. Иван Митев. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Док Плюс. Владее отлично английски език.

Допълнителна информация
docplus.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
6 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасен млад лекар, на който може да се доверите.Прегледът протече в спокойна обстановка,лекарката ни изслуша, беседва с нас и ни даде необходимите разяснения и план за лечение.Благодарим Ви д-р Димитрова!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително внимателна !Обясни ни всичко което ни интересуваше подробно, прегледа беше обстоен без бързане и претупване !
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Консултацията беше обстойна. Обсъдихме въпросите, които ме интересуваха. Препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен специалист!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледът, направен от д-р Младенова беше много обстоен - 45 минути.Пациент беше дъщера ми. Докторът отговори подробно на въпросите ми, отношението ѝ беше чудесно, предразположи детето ми, да сподели свободно оплакванията си. Изслуша и моите притеснения без да ги омаловажава и им обърна внимание.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Док Плюс

София · ул. Родопски извор 26 · Телефон: 0877600149 · 0877511211 · 0876520011
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

  • ПРЕГЛЕД ОТ ЛЕКАР СПЕЦИАЛИСТ 120,00 лв.