плюс Абонирай се

Д-р Марта Василев, дм

Ортодонт

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: Утре в 8:30

Д-р Марта Василев е ортодонт в София с над 10 години професионален опит във водещи специализирани ортодонтски клиники в Германия. Основните ѝ цели и приоритети са индивидуалния подход и грижа, най-високо качество на работа и доволни пациенти. Ефективно прилага добри практики и иновативни решения. Д-р Василев преглежда възрастни пациенти и деца.

Образование

Завършва Дентална медицина в Юлиус Максимилиан Вюрцбург, Германия. Има придобита специалност Ортодонтия и образователна и научна степен "доктор".

Квалификации
  • Сертифициран Invisalign Provider;
  • Член на Европейско ортодонтско общество, Българско ортодонтско общество, Българско ортодонтско алайнер общество и Български зъболекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

Д-р Василев започва професионалната си кариера като лекар по обща дентална медицина в Клиника по дентална медицина в Бернау, Германия. Там открива страстта си към ортодонтията и започва специализация към специализирана ортодонтска клиника в Германия, където работи от 2012 г. и 2019 г. От 2019 г. насам е ортодонт към Дентална практика DentalCareLounge в София. Работи с подходящи техники спрямо индивидуалната нужда на пациента. Д-р Василев владее немски и английски език.

Допълнителна информация
dentalcarelounge.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително доволна съм от д-р Марта Василев! Професионализъм, внимание към детайлите и грижа за пациента на най-високо ниво. Резултатите надминаха очакванията ми. Препоръчвам с две ръце на всеки, който търси отличен ортодонт!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отличен специалист, който подходи с изключително внимание и грижа към дъщеря ми. Прегледа я много обстойно и ни обясни всичко детайлно и на разбираем език. Ортодонт с прекрасно отношение и висока кфалификация! С удоволствие и аз и дъщеря ми ще се доверим отново на д-р Василев!
Д-р Марта Василев, дм отговори на тази оценка
Много Ви благодаря за доверието!

Запази час

Дентална практика DentalCareLounge

София · бул. Цариградско шосе 33 · Телефон: 0877739359
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля носете предходна медицинска документация и ако са налични - актуални рентгенови снимки.