плюс Абонирай се

Д-р Мариана Манева

Невролог

Пловдив

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: вторник в 12:20

Д-р Мариана Манева е специалист невролог в Пловдив с дългогодишен опит в областта на съдовите заболявания на нервната система, спешната неврология, когнитивните мозъчни нарушения, невродегенеративните заболявания и ултразвуковата съдова диагностика. Извършва консултативни прегледи за всички неврологични заболявания като съдови заболявания на мозъка, диагностично уточняване на паметови и други когнитивни нарушения, както и на невродегенеративни заболявания, постковид неврологични проблеми. Извършва ултразвукова съдова диагностика. Д-р Манева не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив и има придобита специалност Нервни болести.

Квалификации
  • От 2002 г. до 2004 г. специализира ултразвукова съдова диагностика в САЩ към Американски регистър по ултразвукова диагностика в медицината;
  • Квалификационни курсове по невросонология под ръководство на академик Титянова и по начални когнитивни нарушения на нервната система към Първа неврологична клиника на Александровска болница под ръководството на акад. Л. Трайков и проф. Райчева;
  • Член на Български лекарски съюз, Дружество на невролозите в България и Българска асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика.
Биография

От 1991 г. До 2001 г. работи като асистент в Клиника по неврология към Университетска болница "Свети Георги" Пловдив, където се занимава с лечебна, преподавателска и изследователска дейност. От 2008 г. работи в МБАЛ Еврохоспитал и МБАЛ "Св. Каридад", както и в Клинката по неврология към УМБАЛ Унихоспитал Панагюрище. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Тракия Пловдив. Владее английски и руски език.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
9 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Благодаря за обстойния преглед и подробната консултация. Терапията, която ми назначихте, облекчи състоянието ми още от следващия ден. Внимателен лекар, с чувство и грижа към пациента!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Сърдечно благодаря на д- р Манева за вниманието и обстойния преглед. Препоръчвам на всеки, който има нужда от неврологичен преглед. Никога не съм си тръгвала от лекарски кабинет, заредена с вяра в блаприятния изход от състоянието, както досега. Благодаря!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Смело мога да кажа, че д-р Манева мигновено спечели доверието ми като пациент след няколко години търсене на невролог. Подхожда към пациента като към цял организъм и намира корена на проблема. Изключително ерудиран и човечен специалист. Ще ми се сред всички специалности да имаше такива лекари.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Има само 5звезди, но аз бих оставила 10...за отношение. Внимателна, лъчезарна... Изслушва с търпение, задава достатъчно въпроси за да открие проблема и поднася нещата деликатно. На първо място е човек и доктор с главно Д. Малко са останали. Респект и уважение д-р Пашева.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Тракия Пловдив

Пловдив · кв. Тракия, бл. 143 Д · Телефон: 0877507599
Работи с НЗОК
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.