Д-р Мариана Манева, Невролог, Пловдив | Супердок

Д-р Мариана Манева

Невролог

Пловдив

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: вторник в 12:20

Д-р Мариана Манева е специалист невролог в Пловдив с дългогодишен опит в областта на съдовите заболявания на нервната система, спешната неврология, когнитивните мозъчни нарушения, невродегенеративните заболявания и ултразвуковата съдова диагностика. Извършва консултативни прегледи за всички неврологични заболявания като съдови заболявания на мозъка, диагностично уточняване на паметови и други когнитивни нарушения, както и на невродегенеративни заболявания, постковид неврологични проблеми. Извършва ултразвукова съдова диагностика. Д-р Манева не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив и има придобита специалност Нервни болести.

Квалификации
  • От 2002 г. до 2004 г. специализира ултразвукова съдова диагностика в САЩ към Американски регистър по ултразвукова диагностика в медицината;
  • Квалификационни курсове по невросонология под ръководство на академик Титянова и по начални когнитивни нарушения на нервната система към Първа неврологична клиника на Александровска болница под ръководството на акад. Л. Трайков и проф. Райчева;
  • Член на Български лекарски съюз, Дружество на невролозите в България и Българска асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика.
Биография

От 1991 г. До 2001 г. работи като асистент в Клиника по неврология към Университетска болница "Свети Георги" Пловдив, където се занимава с лечебна, преподавателска и изследователска дейност. От 2008 г. работи в МБАЛ Еврохоспитал и МБАЛ "Св. Каридад", както и в Клинката по неврология към УМБАЛ Унихоспитал Панагюрище. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Тракия Пловдив. Владее английски и руски език.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
4 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Смело мога да кажа, че д-р Манева мигновено спечели доверието ми като пациент след няколко години търсене на невролог. Подхожда към пациента като към цял организъм и намира корена на проблема. Изключително ерудиран и човечен специалист. Ще ми се сред всички специалности да имаше такива лекари.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Има само 5звезди, но аз бих оставила 10...за отношение. Внимателна, лъчезарна... Изслушва с търпение, задава достатъчно въпроси за да открие проблема и поднася нещата деликатно. На първо място е човек и доктор с главно Д. Малко са останали. Респект и уважение д-р Пашева.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Тракия Пловдив

Пловдив · кв. Тракия, бл. 143 Д · Телефон: 0877507599
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.