Д-р Мария Търнева-Иванова, Неонатолог, Пловдив | Супердок

Д-р Мария Търнева-Иванова

Неонатолог

Пловдив

· Над 30 години опит
Най-ранен час
Днес в 13:00

Д-р Мария Търнева-Иванова е специалист неонатолог в Пловдив с над 40 години медицински опит. Извършва прегледи, диагностика и лечение на заболявания при бебета и деца.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1980 г. През 1987 г. придобива специалност Детски болести, а през 2000 г. придобива втора специалност Неонатология.

Квалификации
  • 1997-1999 г. Основен курс по Неонатология, Индивидуално обучение по Неонатология - Институт по педиатрия, Клиника по неонатология София;
  • 2011 г. - Интензивна терапия при новородени - Отделение по неонатология Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София;
  • 2012 и 2016 г. - Трансфонтанелна ехография - Медицински университет София и Медицински университет Стара Загора;
  • Ежегодни участия в международни конгреси по Неонатология

на ESPGHAN;

  • Участия в проучвания и проекти свързани с пренатална и ранна постнатална диагностика на редки заболявания, късно проследяване на недоносени бебета.
Биография

В годините на своята практика д-р Търнева-Иванова работи в Окръжна болница Кърджали, Отделение за новородени и недоносени деца в МБАЛ Хасково, Трета градска болница в Пловдив, АГ клиниката на УМБАЛ Св. Георги Пловдив, МБАЛ Първомай, СБАЛАГ Селена. От 2013 г. до 2020 г. е началник на Неонатологично отделение към УМБАЛ Дева Мария Бургас. Към момента е част от екипа специалисти на Акушеро-гинекологично отделение към УМБАЛ Пълмед Пловдив. Владее английски и руски език.

Допълнителна информация
www.hospitalpulmed.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен професионалист!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Превъзходен лекар и човек. Винаги се отнася с много грижа и внимание към бебето, а на родителите обяснява в детайли. Най-приятният доктор, при който сме били до сега.

Запази час

ДКЦ Пълмед

Пловдив · ул. Перущица 1A (пресечка на бул. Пещерско шосе) · Телефон: 032607300

Работи с деца
error
Важна информация

ВАЖНО! При пациенти с допълнително здравно осигуряване в компании, с които центърът няма договор, прегледите се заплащат и се издават необходимите документи за възстановяване на средствата от застрахователя. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.