Д-р Красимир Динков, Ортопед, Варна | Супердок

Д-р Красимир Динков

Ортопед

Варна

· Над 30 години опит
Най-ранен свободен час
14 април в 09:00

Д-р Красимир Динков е специалист ортопед във Варна с над 30 години опит в лечението и профилактиката на ортопедо-травматологични заболявания. Клинични те му интереси са в областта на дегенеративните ставни заболявания (консервативно и оперативно лечение), травматичните и посттравматичните заболявания на долен крайник (консервативно и оперативно лечение).

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 1987 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива в Киевски научноизследователски институт по ортопедия и травматология, Украйна.

Допълнителни квалификации

- Специализация Диагностична и оперативна артроскопия, ендопротезиране на големи стави във Военномедицинска академия София;
- Курс за здравен мениджмънт за ръководители във Военномедицинска академия София;
- Член на Български лекарски съюз;
- Участие в множество конференции и семинари по специалността.

Биография

Д-р Динков започва своята кариера в IV градска поликлиника Варна, след което постъпва като ординатор във ВМА – МБАЛ Варна. От 2003 г. до 2010 г. ръководи отделение Ортопедия и ендопротезиране, оперативно и неоперативно лечение и профилактика на ортопедо-травматологични пациенти на болницата. Бил е управител на ДКЦ 1 Девня и на МБАЛ Девня. От 2016 г. има амбулаторна практика и преглежда в ДКЦ Чайка, а към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Медикал лайф Варна.

Повече информация
medicallife.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

МЦ Медикал Лайф

Варна · ул. Васил Петлешков 3 · Телефон: 052630000 · 0877700434 · 0877700724

Работи с НЗОК Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас при прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.