плюс Абонирай се

Д-р Кирил Тодоров

Хирург

Бургас

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: сряда в 15:15

Д-р Кирил Тодоров е специалист хирург в Бургас с над 8 години медицински опит. Има значителен опит в лапароскопската и конвенционална хирургия. Научните му интереси и следдипломни квалификации са насочени предимно към миниинвазивните, лапароскопски техники за лечение на хернии на предна коремна стена, включително ингвинални и диафрагмални хернии, бенигнени и онкологични заболявания на стомах, тънки и дебели черва, жлъчен мехур, черен дроб и панкреас. Д-р Тодоров не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 2014 г. Своята специалност Обща хирургия придобива през 2021 г.

Квалификации
  • Лапароскопска хиругия, 2022 г., Университета в Страсбург и IRCAD;
  • Проведени специализирани практични и теоритични обучения в Холандия, Австрия, Франция, Великобритания;
  • Член на Европейска асоциация по ендоскопска хирургия, Европейска асоциация по хирургична онкология, Европейска асоциация за херниите и Българско хирургическо дружество.
Биография

От 2015 г. д-р Тодоров работи в Отделение по Хирургия на УМБАЛ Пълмед Пловдив. През 2017 г. продължава специализацията си в УМБАЛ Софиямед София. В период от 1 година е част от екипа на BMI Shelburne Hospital в High Wycombe UK. През 2019 г. започва работа в УМБАЛ Дева Мария Бургас, а от 2022 г. е част от екипа специалисти на МБАЛ Сърце и Мозък Бургас. Практикувал е в МЦ Рункови Ямбол. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Стайков Бургас.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
4 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много добър лекар и човек. Благодаря
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна от прегледа!Изключително организиран, отговорен и позитивен лекар с отлично и професионално отношение!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително внимателен лекар! Отличен специалист! Човек, който си върши работата с удоволствие! Препоръчвам Д-р Тодоров на всеки, който има необходимост. Благодаря за отношението и професионализма!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Лекар за пример - млад, амбициозен, компетентен! България има нужда от лекари като д-р Тодоров! Внимателно изслуша оплакванията ми, извърши обстоен преглед и назначи правилно лечение! Лично отношение към всеки пациент!

Запази час

МЦ Стайков

Бургас · бул. Транспортна 33 · Телефон: 0883363521
Работи с НЗОК
javascript loading...
Важна информация

Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация и изследвания, с които разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Булстрад Живот България Иншурънс ДЗИ Съгласие
  • Първичен преглед 60,00 лв.
  • Вторичен преглед 30,00 лв.