Катя Йорданова, Рехабилитатор, София | Супердок

Катя Йорданова

Рехабилитатор

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час
понеделник в 8:00

Катя Йорданова има над 7 г. опит като инструктор, а от 4 г. провежда и индивидуални физико-терапевтични сесии, свързани с болки, напрежение, скованост и обездвижване, както и специализирани дихателни практики срещу стрес, преумора и бърнаут. Техниките, с които работи променят стойката, помагат при хроничните болки в кръста, гърба и шията, причинени от гръбначни изкривявания или други проблеми с костно-мускулната система. По време на терапевтичните сесии се използват тежестта на собственото тяло, специален набор от аксесоари и се изготвя индивидуална програма за всеки отделен случай.

Образование

Физиотерапия в Илън Колидж Великобритания, 2019 г.

Квалификации
  • 2020 г. - Breathwork for Anxiety - NWSS;
  • 2020 г. - Курс Болки в гърба, Харвард Медикъл Скул;
  • В периода от 2015 г. до 2020 г. - Пилатес, Академия Майкъл Кинг;
  • 2017 г. - Рехабилитационен пилатес;
  • Участие в международни конференции и фестивали, свързани с движението като съпътстваща терапия при хронични болки и психологически състояния като стрес, тревожност и нарушения на съня.
Биография

Към момента Катя Йорданова е част от екипа специалисти на Център за психологично консултиране Sentio.bg - www.sentio.bg
https://www.sentio.bg/uslugi/fizikoterapevtichni-sesii/
https://www.sentio.bg/uslugi/antistres-i-burnaut-dihatelni-praktiki/

Допълнителна информация
www.sentio.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
8 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Посетих рехабилитаторката с проблем в кръста. Направи ми впечатление, че предложи разнообразни упражнения, които да въртя, като се съобрази с нивото ми на спортна подготовка, което е нулево. Подходи с внимание и отношение, като си личеше, че не ме третира за „касичка“. Силно я препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Имам кифоза и страдам от съпровождащите я хронични болки. Едва на 35 години открих правилната терапия, с която болките намаляха значително и се чувствам добре.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Катя е изключителна в правилната си преценка относно гръбнака ми, за първи път получавам истински адекватно отношение за това какви упражнения са подходящи за моя случай. Вече трета седмица следвам нейните инструкции и болката осезаемо намалява! Препоръчвам!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много обстоен и интересен първоначален преглед и анализ на тялото и стойката ми. Получих ценни съвети и програма, която да изпълнявам за подобряване на състоянието ми. Препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Посещавам рехабилитационните сесси при г-жа Йорданова вече близо два месеца и половина. Хроничната болка в гърба и кръста почти отшумя, благодарение на сета от упражнения. Дискомфорта в лявото ми коляно също се повлия. Адмирации за вниманието и професионализма!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Център за психологично консултиране Sentio.bg

София · ул. Проф. Фритьоф Нансен 45, ет. 2, ап. 3 · Телефон: 0877739228

error
Важна информация

Първоначалният преглед включва обстойно изследване на тялото, анализ на стойката и проблемите и поставяне на параметри за последваща работа. Пациенти за първичен преглед е необходимо да запазят два поредни часа, тъй като времетраенето на сесията е с продължителност 90 мин.