Катя Йорданова, Рехабилитатор, София | Супердок

Катя Йорданова

Рехабилитатор

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час
Утре в 8:00

Катя Йорданова има над 7 г. опит като инструктор, а от 4 г. провежда и индивидуални физико-терапевтични сесии, свързани с болки, напрежение, скованост и обездвижване, както и специализирани дихателни практики срещу стрес, преумора и бърнаут. Техниките, с които работи променят стойката, помагат при хроничните болки в кръста, гърба и шията, причинени от гръбначни изкривявания или други проблеми с костно-мускулната система. По време на терапевтичните сесии се използват тежестта на собственото тяло, специален набор от аксесоари и се изготвя индивидуална програма за всеки отделен случай.

Образование

Физиотерапия в Илън Колидж Великобритания, 2019 г.

Квалификации
  • 2020 г. - Breathwork for Anxiety - NWSS;
  • 2020 г. - Курс Болки в гърба, Харвард Медикъл Скул;
  • В периода от 2015 г. до 2020 г. - Пилатес, Академия Майкъл Кинг;
  • 2017 г. - Рехабилитационен пилатес;
  • Участие в международни конференции и фестивали, свързани с движението като съпътстваща терапия при хронични болки и психологически състояния като стрес, тревожност и нарушения на съня.
Биография

Към момента Катя Йорданова е част от екипа специалисти на Център за психологично консултиране Sentio.bg - www.sentio.bg
https://www.sentio.bg/uslugi/fizikoterapevtichni-sesii/
https://www.sentio.bg/uslugi/antistres-i-burnaut-dihatelni-praktiki/

Допълнителна информация
www.sentio.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
9 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Посетих рехабилитаторката с проблем в кръста. Направи ми впечатление, че предложи разнообразни упражнения, които да въртя, като се съобрази с нивото ми на спортна подготовка, което е нулево. Подходи с внимание и отношение, като си личеше, че не ме третира за „касичка“. Силно я препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Имам кифоза и страдам от съпровождащите я хронични болки. Едва на 35 години открих правилната терапия, с която болките намаляха значително и се чувствам добре.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Катя е изключителна в правилната си преценка относно гръбнака ми, за първи път получавам истински адекватно отношение за това какви упражнения са подходящи за моя случай. Вече трета седмица следвам нейните инструкции и болката осезаемо намалява! Препоръчвам!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много обстоен и интересен първоначален преглед и анализ на тялото и стойката ми. Получих ценни съвети и програма, която да изпълнявам за подобряване на състоянието ми. Препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Посещавам рехабилитационните сесси при г-жа Йорданова вече близо два месеца и половина. Хроничната болка в гърба и кръста почти отшумя, благодарение на сета от упражнения. Дискомфорта в лявото ми коляно също се повлия. Адмирации за вниманието и професионализма!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Център за психологично консултиране Sentio.bg

София · ул. Проф. Фритьоф Нансен 45, ет. 2, ап. 3 · Телефон: 0877739228

error
Важна информация

Първоначалният преглед включва обстойно изследване на тялото, анализ на стойката и проблемите и поставяне на параметри за последваща работа. Пациенти за първичен преглед е необходимо да запазят два поредни часа, тъй като времетраенето на сесията е с продължителност 90 мин.