Калоян Б. Божанов, Психолог, Коуч | Супердок

Калоян Б. Божанов

Психолог, Коуч

5 - 10 години опит
Най-ранен час
Утре в 16:00

Той споделя:
"Клиентите, които се обръщат към мен го правят най-често, защото твърде дълго са се пренебрегвали и съгласявали свсичко във връзките си, оставайки в токсични взаимоотношения, в които главно те са били отдаващите и ангажираните. Съответно са получавали много малко и в началото на нашата съвместна работа се чувстват ограбени, наранени и огорчени.
На първо място заедно успяваме да преоткрием себеуважението им. Това все повече им помага да се свържат със своите ценности, да се научат да отстояват своите граници."
Може да видите още как мога да съм полезен на www.kaloyanbozhanov.com

Healee
Калоян Б. Божанов провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва магистърска степен по Психология във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" с тема на дипломна работа: "Предизвикателства пред кариерното консултиране на учениците от 10 до 12 клас".

Към момента преминава обучение по психотерапия към Български институт по гещалт терапия и следдипломна квалификация - "Сексология" към Медицински университет - Пловдив.

Редовен член в Дружеството на психолозите на Република България (ДПРБ) с уникален професионален код в регистъра – BG RP 2547 – 2634 (6001)

Повече може да прочетете - тук - https://kaloyanbozhanov.com/kaloyan-bozhanov/

Квалификации
  • Кореспондентски курс "Приложна психология и психотренинг";
  • Обучение "Фамилни констелации", Прафул Сарачино (Италия), Свагито Лийбермайстер (Германия) и Елица Великова, Институт за терапия и експресивни изкуства, София;
  • Обучение под супервизия "Първична терапия и работа с детски травми" ("Праймъл терапия и работа с вътрешното дете"), Институт за терапия и експресивни изкуства;
  • Обучение "Страхове и сенки в партньорството" на немския терапевт Милан Кармели;
  • Обучение "Йога на смеха";
  • Инструктор по метода на д-р Брус и д-р Джоан Дю - Епигенетични лечебни цикли.
Биография

От 2016 г. Калоян Божанов има самостоятелна практика и над 1000 часа консултативна работа с клиенти - мъже, жени и юноши от цяла България, Европа и Америка. Лектор и водещ на събития, като през 2017 г. е сред участниците на първата TEDxPlovdiv конференция. През 2017 г. работи като доброволец с деца с аутизъм и синдром на Даун в начално училище "Цани Гинчев" Лясковец. Работил е като училищен психолог в Павликени. От 2021 г. е психолог в Частно средно училище "Аз съм българче" Варна. Създател на приложението за психологическа превенция и житейска промяна ДНК-Любов Premium App.

Допълнителна информация
www.kaloyanbozhanov.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
4 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Професионалист, който помага да открием и излекуваме раните и травните си. Приятел, който помага да намерим пътя към себе си. Калоян Божанов е огън, любов, споделеност и подкрепа! Един от най-смислените Хора, които имах честта да приема в живота си.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасен млад психолог. Много мил и добър професионалист. Използва различни методи при работата си. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Внимателно отношение! Благодаря за това, че ми помогнахте да се свържа със себе си и да подобря партньорството си чрез консултациите с вас!

Запази час

Видео консултации

Калоян Б. Божанов провежда видео консултации през приложението Healee .

error
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултации с Калоян Божанов в приложението Healee.

Healee

Направи онлайн консултация с

Калоян Б. Божанов

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com