плюс Абонирай се

Д-р Иво Костов

Анестезиолог

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час: понеделник в 9:00

Д-р И. Костов е специалист анестезиолог и интензивно лечение на пациенти след операции и тежки нарушения на органите, с 34г. медицински опит. Лекува остра и хронична упорита болка, състояния, придружени с виене на свят, шум в ушите, Ковид/пост-Ковид усложнения, пневмонии, имунни дефицити др. възпаления на органите. Прилага регенеративни инфузионни терапии и по домовете при раково(карциномно) болни. Прилага иновативно лечение с нискотемпературни лазери, молекулярен водород, пулсови поливитаминни терапии, хипербарна оксигенация, магнитни терапии. Д-р Костов преглежда възрастни пациенти и деца.

Д-р Костов провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет Варна през 1989 г. и има придобита специалност Анестезиология и интензивно лечение. Има придобити магистърски степени по специалности Публична администрация и Управление на киберсигурността, развива проекти в областта на телемедицината, в сътрудничество с Самсунг, А1 и др. международни водещи компании в тази област.

Квалификации
  • Специализации в Брайтън, Тулуза, Ню Йорк, Залцбург;
  • Сертифициран за управление на проекти по PRINCE II;
  • Участие във всички световни конгреси по анестезиология;
  • Член на Български лекарски съюз.
Биография

Д-р Костов работи в МБАЛ Ботевград. Експерт е по оценка и управление на проекти по Хоризонт 2020 и Хоризонт Европа. Към момента е и Медицински директор на МЦ за регенеративна медицина и дълголетие Оксилайф София. Владее английски и руски език.

Допълнителна информация
oxylifebg.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
11 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Боледувам от сериозно нервно дегенеративно заболяване. В МЦ Оксилайф получих бърза и комплексна помощ от Д-р Иво Костов, който с последователност, внимание и съпричастност лекува резултатно състоянието ми, използвайки магнитна вълнова терапия, нискотемпературни лазери, крио и барокамери.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Д-р Иво Костов и ОксиКлиник бяха изключителни в обслужването, диагностиката и иновативните техники за дълголетие. Крио- и барокамерата са впечатляващи и значително подобриха процесите на позитивно стареене. Горещо препоръчвам техните персонализирани грижи и иновативно оборудване!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Впечатлена съм - обстоен преглед, не прибързва, човечен, с изключителни познания и практика, включително с авангардна медицинска апаратура. Благодаря за лечението, практичните съвети и предписаните хранителни добавки. Обяснява професионално, но логично и разбираемо на всички въпроси. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен професионалист,спасява животи и решава съдби с добрите си съвети,лекарствата които дава и терапиите,които предлага.Много съм доволна,4 пъти в седмицата съм при него с различни проблеми и засега ми решава всички,истински доктор и човек!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Искам да благодаря на Д-р Костов и екипа на Оксилайф за грижите и най -вече за това, че разглеждат дадения проблем комплексно и специфично. След ходене от кабинет на кабинет и безрезултатно лекуване тук бях поставена на студен лазер EVRL, който облекчи състоянието ми за кратко време. Благодаря ви!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Това беше второто ми посещение при доктор Костов (първото преди 3-4 месеца) и определено той има все така адекватен подход към пациента. Прегледът беше стегнат, успяхме да покрием всички проблеми, както и решения. Обяснява в дейтали и има прекрасно отношение към пациентите си!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасно отношение и висок професионализъм проявени от страна на доктор Костов при прегледа ми и последващата терапия. Благодаря му! Препоръчвам най-сърдечно!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително съм доволен. Др. Костов установи на какво се дължи хроничната ми умора и сърцебиенето което ме влудяваше. Нещо, което нито личния ми лекар, нито други специалисти не успяха да диагностицират. Страхотен специалист, който не гледа на пациентите си като на банкнота.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Оксилайф

София · ж.к. Манастирски ливади Б, ул. Флора, бл. 65 · Телефон: 0883690900 · 0883909009
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Д-р Костов извършва домашни посещения след уговорка, и през уикенда, при пациенти с Covid-19 и усложнения на карциноми, след химиотерапия, след оперативни усложнения, остра и хронична болка и др.. Моля, на прегледа носете предходната медицинска документация( епикризи, амбул. листове, изследвания).

Безкасови прегледи със застрахователи
Алианц Булстрад Живот Дженерали ДЗИ Доверие Надежда Уника
  • Преглед 95,00 лв.
  • Домашно посещение 185,00 лв.
Д-р Иво Костов

Д-р Иво Костов

Анестезиолог
Днес
Здравейте, напоследък се чувствам некомфортно и искам да обсъдя моите притеснения
Д-р Иво Костов
Здравейте!
Благодаря, че се свързахте с мен. Нека обсъдим вашите притеснения подробно.
Aa...

Направи онлайн консултация с

Д-р Иво Костов

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com