Д-р Иван Горанов

Акушер-гинеколог

Сливен

· Над 30 години опит
Най-ранен час: В момента няма свободни часове

Д-р Иван Горанов е специалист акушер-гинеколог в Сливен с над 32 години медицински опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури в доболнични условия: проблеми на пациентки с гинекологични заболявания, консултации, мнение за лечение и съдействие за извършване при необходимост на самите гинекологични манипулации и операции. Професионалните му интереси са в областта на ултразвуковата диагностика, гинекологичните профилактични прегледи и съвременното лечение на акушеро-гинекологични заболявания, ехомамография, профилактика и лечение на заболяванията на млечните жлези, психологични проблеми свързани със болестите в гинекологията, секса и самочувствието. Д-р Горанов не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 1991 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 1998 г. след специализация в УМБАЛ "Света Марина".

Квалификации
  • Сертификати за ултразвукова диагностика в акушерството и гинекологията и за ултразвуково изследване на млечна жлеза;
  • Сертификат колпоскопия;
  • Гинекологична ендокринология;
  • Участие в кампании за профилактични прегледи на млечните жлези;
  • Член на Български лекарски съюз.
Биография

Д-р Горанов работи в гинекологично отделение на МБАЛ Сливен към Военномедицинска академия София. Към момента развива своята самостоятелна практика като акушер-гинеколог в ДКЦ 2 Сливен.

Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

ДКЦ 2

Сливен · ул. Стефан Караджа, ет. 5, каб. 11 · Телефон: 0887745312
Работи с НЗОК
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.