Д-р Искра Байрактарова, Кардиолог, София | Супердок

Д-р Искра Байрактарова

Кардиолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: В момента няма свободни часове

Д-р Искра Байрактарова е специалист кардиолог в София с над 10 години медицински опит. Извършва амбулаторна диагностика, проследяване и медикаментозно лечение на широк спектър кардиологични заболявания – артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, ритъмни и проводни нарушения, вродени сърдечни малформации при възрастни пациенти, клапни пороци, сърдечна недостатъчност, синкопални състояния, както и холтер ЕКГ мониториране, велоергометрия. Има специален интерес към комплексната съвременна грижа за пациенти със сърдечна недостатъчност. Д-р Байрактарова не преглежда деца.

Healee
Д-р Байрактарова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 2012 г. и има придобива специалност Кардиология. Защитава докторска дисертация за клиничната полза от пълната поетапна реваскуларизация при пациенти с остър коронарен синдром.

Квалификации
  • Сертификат за ехокардиография;
  • Обучения за комплексно лечение на сърдечна недостатъчност в Хърватска, 2019 г.;
  • Автор и съавтор на публикации в български и международни научни списания, с основен фокус ритъмни и проводни нарушения в различни пациентни групи, дългосрочно лечение на пациенти с преживян инфаркт на миокарда;
  • Член на Български лекарски съюз, Дружество на кардиолозите в България, Европейско кардиологично дружество, European Association of Cardiovascular Imaging и Acute Cardiac Care Association;
  • Участие в национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

От 2013 г. д-р Байрактарова работи в МБАЛ Национална кардиологична болница. От 2017 г. заема длъжност асистент по кардиология при Отделението по неинвазивна и функционална диагностика към МБАЛ НКБ. От 2019 г. практикува и в Отделение по спешна кардиология към МБАЛ НКБ. Към момента работи и в кардиологичен кабинет към МЦ Св. Пантелеймон София.

Допълнителна информация
medicinabg.com/specialists-cat/iskra-bayraktarova/

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна, прегледът беше обстоен. Д-р Байрактарова е мил и вежлив млад лекар, в крак с всичко случващо се. Запозна се с цялостното ми състояние, не само с кардиологичното такова. Беше отговорено на всичките ми въпроси и ми беше обяснено на разбираем език. Ще я посетя отново. Препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Св. Пантелеймон

София · бул. Александър Стамболийски 15 · Телефон: 070017012
javascript loading
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Булстрад Живот България Иншурънс Групама Дженерали ДЗИ Доверие Уника Фи Хелт

МЦ НКБ (Национална Кардиологична Болница)

София · ул. Коньовица 65 · Телефон: 029211211 · 029211330 · 0884883535
Работи с НЗОК
javascript loading
Важна информация

Д-р Байрактарова извършва ехокардиография с направление с код 88.72 по НЗОК. Преди извършване на консултативен преглед задължително следва да се явите на регистратурата на МЦ НКБ. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Булстрад Живот ДЗИ Уника Фи Хелт
Healee

Направи онлайн консултация с

Д-р Искра Байрактарова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com