Илияна Николова, Психолог, София | Супердок

Илияна Николова

Психолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час
петък в 16:20

Илияна Николова е специалист психолог в София с 11 години опит в работата с възрастни и деца. Провежда психологически консултации в рамките на психодинамичната парадигма. В практиката си се ръководи от принципите: приемане - етичност към Вас и Вашето страдание; спазване на личните граници - неосъдително отношение; спазване правото Ви на избор - съобразяване с готовността Ви да изследвате всяка от поставяните теми; професионална компетентност. Оказва професионална помощ при тревожни разстройства, депресивни състояния, тежки житейски ситуации, хранителни разстройства, преживяване на травма.

Образование

Придобива магистратура по психология към ЮЗУ "Неофит Рилски" през 2008 г.

Квалификации

- 2011 г. - Професионална квалификация в двугодишна програма към СУ "Св. Климент
Охридски": Основи на психоаналитичната практика с възрастни и деца;
- Обучения за работа с хора, преживели насилие;
- Обучения за телефонно консултиране.

Биография

Между 2009 г. и 2016 г. Илияна Николова работи основно с уязвими групи в неправителствения сектор към Фондация "Център Надя", Фондация "Асоциация
Анимус" и Фондация "За нашите деца". От 2012 г. работи на свободна практика като психолог, психотерапевт под супервизия. От 2017 г. е училищен психолог в 79 СУ "Индира Ганди" в София. Към момента е част от екипа специалисти на Медицински център Хармония в София. Владее руски и английски език.

Допълнителна информация
harmonia-medical.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Медицински център Хармония

София · ж.к. Младост 1, бл. 125, ет. 1 · Телефон: 028740022 · 0888740022

Работи с деца
Важна информация

Илияна Николова работи с деца над 10-годишна възраст. Продължителността на една консултативна (терапевтична) сесия е 50 минути. В случай, че се налага промяна на записания час, моля да се направите промяната в рамките на предходния ден.