плюс Абонирай се

Илия Тошев

Физиотерапевт, Кинезитерапевт, Рехабилитатор

Елин Пелин

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: понеделник в 14:00

Илия Тошев е кинезитерапевт в Елин Пелин и село Горна Малина с над 9 години опит. Интересите му са в сферата на ортопедията и травматологията, мануално-мобилизационните техники и методи, остра и хронична болка в опорно-двигателния апарат, следоперативно възстановяване. Извършва функционално изследване и анализ на мускулно-скелетни дисфункции и гръбначни изкривявания при деца и възрастни. За постигане на максимални функционално възстановителни резултати и повлияване на субективните оплаквания се подхожда индивидуално като при необходимост се включва физиотерапия с модерна апаратура.

Образование

Завършва бакалавърска степен по специалност Кинезитерапия в Национална спортна академия "Васил Левски" през 2011 г. През 2012 г. в придобива магистърска степен по специалност Киинезитерапия: Мануално-мобилизационни методи при неврогенни и артогенни дисфункции.

Квалификации
  • Член на Асоциация на физиотерапевтите в България;
  • Остеопатични манипулационни техники и мускулно освобождаване;
  • Сертифицирани курсове за работа с апаратура за ударно-вълнова терапия (shokwave therapy) и фотобио стимулация с високоенергиен лазер (HPL theraphy) и за работа с апаратура за таргетирана радиочестотна терапия (Winback-tekar Therapy);
  • Кинезиологичен тейпинг;
  • Приложение на ПНМУ в терапията на постурални отклонения на латералните криви на гръбнака и сколиозите;
Биография

Илия Тошев е преминал практики в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, Медицински институт на МВР, УМБАЛ "Света Анна" и Втора МБАЛ София. Към момента работи ЦСРИ Таланти и иновации и ЦСРИ "Свети Йоан Рилски" и е кинезитерапевт на свободна практика в кабинети позиционирани към прилежащите центрове.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
4 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Учтив и професионалист!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключителен професионализъм и внимание от страна на д-р Тошев.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отлично отношения, отлична апаратура.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отлично отношение и процедурите се проведоха много добре.

Запази час

Център за социална рехабилитация и интеграция Таланти и иновации

Елин Пелин · ул. Лесновска 25 · Телефон: 0878348133
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Работи с деца и възрастни като консултациите на лица до 18 годишна възраст са безплатни и при наличие на свободни места в капацитета на центровете, терапиите за деца и юноши също. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.