Д-р Евгени Грозданов, УНГ, София | Супердок

Д-р Евгени Грозданов

УНГ

София

· 15 - 20 години опит
Най-ранен свободен час
понеделник в 13:40

Д-р Евгени Грозданов е специалист по УНГ болести в София с над 18 години опит. Професионалните му интереси са в областите ринология, отология, лечение на хронични заболявания на горните дихателни пътища. Извършва съвременно безкръвно лечение на сливици и трета сливица, функционална ендоскопска хирургия на носа, лечение на остри и хронични синузити и полипи в носа, диагностика и лечение на хъркането и сънната апнеа, септопластика, ринопластика.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2001 г. Своята специалност Оториноларингология придобива през 2008 г. Завършва магистратура по Здравен мениджмънт в УНСС София.

Допълнителни квалификации

- Сертификат за Лечение на хронична болка;
- Член на Българско национално сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия, Софийско сдружение по оториноларингология, Българско ринологично сдружение, Български лекарски съюз;
- Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.

Биография

От 2003 г. д-р Грозданов работи последователно в I МБАЛ София, СБАЛ Полимед и МЦ Фи Хелт. Към момента е част от екипа специалисти на ДКЦ Софиямед.

Повече информация
hospitalsofiamed.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
6 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отличен специалист УНГ.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен специалист
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много добър специалист УНГ
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледа протече бързо и комуникация от лекаря към мен беше разбираема и полезна! Имам препоръка към организацията на изчакването - може да се предоставя пореден номер за конкретния кабинет, за да се избегнат ситуации от сорта "кой е последен?" "Аз бях преди вас"....
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

ДКЦ Софиямед - Блок 1, Г. М. Димитров

София · бул. Г. М. Димитров 16 · Телефон: 0895555444

Работи с НЗОК Работи с деца
Важна информация

Д-р Грозданов работи с направления по НЗОК в понеделник и сряда от 8:00 до 12:30 ч. Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате.